Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kemoterápiát kapó emberrel...

Kemoterápiát kapó emberrel kapcsolatba lehet lépni terhesen?

Figyelt kérdés
édesapámnál tüdőrákot diagnosztizáltak, hétfőtől kemoterápiát kell kapnia! ez veszélyt jelenthet a babára? gondolom ha sugár kezelést fog kapni az igen, de ezt nem tudom! köszi a válaszokat előre is
2012. jan. 27. 12:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
lehet hogy akkor én is megkérdezem a nőgyógyászomat és a védőnőmet is. hátha ők többet tudnak mondani, mert én is minden percben vele szeretnék lenni! és nagyon nem értem hogy az apa orvosa miért mondta hogy nem szabad! nem szeretnék olyan hosszú ideig távol lenni tőle! köszönöm a válaszokat! és a jókívánságokat! remélem a legjobbakat!
2012. jan. 28. 19:01
 12/12 anonim válasza:
szia, régi már a kérdés, de szeretném megkérdezni hogy mi lett apukáddal?
2018. nov. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!