Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ez nem magzatvíz?

Ugye ez nem magzatvíz?

Figyelt kérdés
Az imént WC-n voltam. Ahogy kijöttem és léptem pár métert valami elöntött, de nem éreztem, hogy honnan jött. Mennyiségre nem sok, kb 5x5 cm-es foltot hagyott a fehérneműn. Színtelen, szagtalan és olyan az állaga, mint a víznek. Utána visszamentem WC-re próbáltam rájönni, hogy honnan jött, de nem sikerült. Újból el kellett mennem WC-zni. Most betettem egy zsebkendőt és figyelem. A hasam kicsit fájdogál olyan mensi szerűen. 29 hkm.
2012. jan. 26. 19:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azóta nem volt. Teljesen száraz a zsepi. A baba pedig sokat mocorog. A hasfájás kicsit megmaradt, de nem mondanám fájásnak, mert folyamatosan fennállt.
2012. jan. 26. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Én azért szólnék a dokinak. mert attól, h mocorog a babó lehet, h nem elfolyik egyből, de szivárgott kicsit. nekem elfolyt egy az egyben 36 hetesen, de nem volt semmi fájás, utána még rengeteg oxitocint kaptam de semmi, így megcsászároztak.
2012. jan. 27. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!