Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ez nem magzatvíz?

Ugye ez nem magzatvíz?

Figyelt kérdés
Az imént WC-n voltam. Ahogy kijöttem és léptem pár métert valami elöntött, de nem éreztem, hogy honnan jött. Mennyiségre nem sok, kb 5x5 cm-es foltot hagyott a fehérneműn. Színtelen, szagtalan és olyan az állaga, mint a víznek. Utána visszamentem WC-re próbáltam rájönni, hogy honnan jött, de nem sikerült. Újból el kellett mennem WC-zni. Most betettem egy zsebkendőt és figyelem. A hasam kicsit fájdogál olyan mensi szerűen. 29 hkm.
2012. jan. 26. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel az orvosod.
2012. jan. 26. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez lehet magzatvíz! Még néhány cseppje is jelezheti a szülés kezdetét. Egyetértek, hívd fel az orvost.
2012. jan. 26. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Hát azonnal hívd fel a dokidat.vagy menj be a kórházba! Inkább feleslegesen,mind korán szüljél! Majd írd meg mi van.
2012. jan. 26. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg nem a magzatvíz volt, mert ugye még korai lenne. Én is voltam kb ennyi idősen a kórházba hasonló problémával. Nekem azt mondták nagyon bő folyás lehetett. Utána olvastam és valóban lehet vizes folyás is. Szerintem figyelgesd és ha úgy veszed észre, mintha picit is szivárogna, vagy ha jönne fájás(akármilyen enyhe), akkor kórház azonnal!!!! Bár a mensi szerű fájdalmak nem jelentenek túl jót!!! Mert az alatt bizony kinyílhat a méhszáj! Mindenképp beszélj a szülész orvosoddal, ha nincs, akkor az ügyelettel vagy szerintem a kórházba is bemehetsz, max hazaküldenek, mint engem annó. :)
2012. jan. 26. 19:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat. Azóta nem szivárgott, a zsepi teljesen száraz.

Lehetett vizelet is? Nem volt szaga és teljesen színtelen. Itt valaki azt írta, hogy édeskés a szaga, ha magzatvíz. Én teljesen szagtalannak érzem.

2012. jan. 26. 19:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Velem pont ugyanez volt kb. másfél hete, szóról szóra.

Én is megijedtem, és elkezdtem utánaolvasni. Több helyen is olvastam, hogy a hüvelyfolyás is lehet ilyen vizes. De végül arra jutottam, hogy a vizeletet nem tudtam visszatartani - hiába nem volt sárgás színű, szerintem mégis az volt. Azóta direkt megfigyeltem, hogy amikor sokat pisilek egymás után, szinte már színtelen.

Azt is olvastam, hogy ha magzatvíz, akkor görcsöl is.

Én úgy voltam vele, hogy nem hívom a dokit, csak akkor, ha újra előfordul szoros határidőn belül, vagy nagyon fájna a hasam. De szerencsére nem történt semmi, és a kicsi is jól van, sokat mocorog.

2012. jan. 26. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
most vagyok 27 hetes, ezt elfelejtettem
2012. jan. 26. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Azt is olvastam, hogy ha magzatvíz, akkor görcsöl is.

Hát ez véletlenül sem igaz! Elég sok esetben folyik, szivárog a magzatvíz, de fájás, görcs sehol!

Kedves Kérdező!

Nekem is volt egyszer ilyen. Nekem bővebb folyás volt, bár én megnézettem magam.

Viszont a szülésem elég kacifántosra sikeredett. Konkrétan a megérzésemnek köszönhetem,hogy él a fiam. Ha akkor nem hívom fel a dokim, most nem lenne velem.

Szóval én ezzel úgy vagyok, inkább küldjenek el, mint baj legyen!

2012. jan. 26. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan, hogy felálltam, és éreztem, hogy valami folyik. Nagyon durva folyásom volt, elvileg ez normális ilyenkor.

Ha reggelig még többször lesz ilyen, azért hívd fel a dokid, vagy menj be hozzá.

2012. jan. 26. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Szülés előtti napon ilyen miatt rohantunk be, mert az ágy úszott tőle:D (előtte is volt, hogy visszamentem a khba viszgálat után, hogy asszem folyik vmi) A burkot szülésnél kétszer bökte a doki, mire kipukkadt:D

Szóval a testünk tud ilyen vicceket csinálni. Görcs, esetleg véres nyáknál kezdj aggódni.

2012. jan. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!