37-hetes kismami vagyok! Nem gond? Vélemény?
Figyelt kérdés
36+5 naposan voltam elöször ctg-én!legközelebb majd csak 38+3 hetesen kaptam idöpontot!nem lesz baj belöle?2009. máj. 29. 14:36
1/4 anonim válasza:
Nekem minden héten kellett menni. igaz nálunk nincs időpontozás!
Nincs orvosod kitől megkérdezd?
2/4 anonim válasza:
Nekem is hetente kellett menni-először 35+5 hetesen-aztán 36+3 hetesen(nyitva voltam)és az utolsó 37+3 hetesen volt(aznap délután már meg is szültem).Nem is tudom mi lett volna,ha nem megyek,és nem látja a szülésznőm,h 2 és fél ujjnyira nyitva vagyok...
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én pont 37.hetesen voltam először, és egy hét múlva megyek legközelebb, amikor már 38. hetes leszek. Az orvosom szerint abszolút nem gond.Ha viszont bármilyen jelét észlelném a szülés megindulásának,vérzés, magzatvízelfolyás, vagy rendszeres fájások, akkor rögtön menjek.
Minden jót nektek!
4/4 anonim válasza:
Én 35 hetesen voltam először, aztán 36-37-38, minden héten, jövő héten (39.) már kétszer kell mennem. Dokid mondott valamit, hogy miért ilyen ritkán kell menned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!