Ma másnak is keveset mozgott a babája? Az időjárás okozhatja?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, és tegnapig nagyon aktiv volt :) Remélem csak az idő kavart be.2009. máj. 29. 14:24
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az idő, de nekem is ma elig éreztem csak reggel, de akkor is csak olyan gyengén.
21 hetes km
2/6 anonim válasza:
A tegnapi nap tuti front lehetett, mert az én babóm is alig-alig mozgott. Ma viszont már a megszokott "rugdosásokat" művelte :) 34 hetes
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Szóval nekem a tegnapi nap volt ilyen. A mai már normálisnak tűnik :)
4/6 anonim válasza:
Én tegnap voltam egy kicsit megijedve, de ma már minden okés :)
5/6 anonim válasza:
Az én kislányom tegnap nem nagyon akart megmozdulni, ma viszont nagyon sokat mozog.
6/6 anonim válasza:
Az én kis pocakbitorlóm sem mozog szinte semmit ma, és tegnap sem vitte túlzásba. Szerintem is az idő. Legalábbis remélem. Már kezdem kitapasztalni hogy a múlkor amikor front volt szintén ilyen lusti volt. Nameg a nagy melegben sem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!