Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti fülzúgás?

Terhesség alatti fülzúgás?

Figyelt kérdés

első terhességemnél vettem észre ezt az iszonyú fülzúgást. tartott mindaddig, míg abba nem hagytam a szoptatást. második terhességemnél szintén zúgott a fülem, elvetéltem, abbamaradt. most megint.... már kezdek beleőrülni!

legelőször voltam hallásvizsgálattól kezdve, fülészetig. sehol semmit nem találtak. valaki járt már így? remélem tudtok segíteni! köszönöm!

2012. jan. 26. 08:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

Lehet még két-három gyertyázás javítana a helyzeten.

Nem tudom meg bírod-e inni a kávét, de nem javít a zúgáson, ha iszol? Írtad, hogy alacsony a vérnyomásod.

De lehet a megnövekedett vérmennyiséget "hallod" átfolyni, nem? :O Bár ez lehet hülyeség :)

2012. jan. 28. 13:08
 12/24 A kérdező kommentje:

1 fokkal halkabb!!!!! jövő héten veszek megint! amúgy is nagyon jól esett, nagyon megnyugtatott!! köszönöm a tanácsot!! Holnap megyek dokihoz,megemlítem neki :)

sajnos a kávétól nagyon rosszul tudok lenni. ha egy kortynál többet iszom, vége az egész napomnak. ma fogok inni,de azt is nagyon fel fogom hígítani!Bármit megadnék, csak szűnjön már meg. belegondoltam, még alaphangon is kb:1 évig kéne ezt elviselnem..... még írni fogok, és köszönöm, amiért visszanézed a válaszaimat :)

2012. jan. 29. 09:47
 13/24 anonim ***** válasza:

Drukkolok, hogy elmúljon!! :))

Ha a kávé nem megy le, gondolom a kóla sem... :D

Fülzúgásmentes, boldog babavárást kívánok :)

2012. jan. 29. 11:09
 14/24 A kérdező kommentje:
Tegnap estére halkabb lett :) Végre ha "csak" ilyen marad, már jó:) ma mindenképp rákérdezek a dokimnál! köszönök mindent!!
2012. jan. 30. 09:09
 15/24 anonim ***** válasza:
De jó!! :)))
2012. jan. 30. 18:24
 16/24 A kérdező kommentje:

Hangossága visszatért :( DE!

Dokim mondta,mivel alacsony a vérnyomásom és nem iszom eleget, ezért zúg a fülem. eddig napi 1,5 liter körül ittam. és ez kevés. minimum 3 l kéne+ kávé. de azt ugyebár nem bírom. nagyon rosszul vagyok tőle! vettem 3 in 1 kávét, most ezt5 iszogatom és vedelem a vizet, eztán meglátjuk vagyis meghalljuk :)

2012. jan. 31. 12:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Remélem NEM hallod meg és segíteni fog hamar a vedelés :))))

Ez a 3in1 csábító... :)

2012. jan. 31. 14:44
 18/24 A kérdező kommentje:

ELMÚLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

El sem hiszem!!!! este már hányni tudtam volna a sok víztől:)

DE NINCS SEMMI ZÚGÁS!!!!! épp a 3 in 1 iszogatom :) ÉS sok sok sok és annál is több víz :) Ha ezt tudom? basszus, mennyit szenvedtem! Szinte a + tesztem előtt már zúgott a fülem :) Minek nekem terhességi teszt :)

és anno is szopi végéig küzdöttem. remek, örülök, hogy most még nem kell ezzel együtt élnem még vagy 1 évig :) Köszönöm a biztatást!!!!!

2012. febr. 1. 08:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Éljen-éljen-éééééééljen! Örülök Veled, tényleg :)))

No innentől akkor nyugodt, boldog babavárást és minden jót :)

2012. febr. 1. 13:43
 20/24 A kérdező kommentje:
Neem, nincs vége:( újra kezdődött. minden reggel újra kell töltenem magam. nem hiszem el:(
2012. febr. 1. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!