A pocaklakóm lehet?
Figyelt kérdés
Egy hete, mikor lehajolok, összegömbölyödök, érzek valami "keményet" a pocakom aljában. Olyasmi mintha egy pingponglabda lenne ott. A babóca lehet, vagy valami más? 10 hetes vagyok.2012. jan. 26. 07:14
1/3 anonim válasza:
Hát igazából, olyan 14-16.hét környékén érezheted a méhedet.Akkor is általában akkor szokták, amikor háton fekszenek.Én első babámnál 15, másodiknál 14 hetesen éreztem, hogy dudor:) van a pocakomban.10 hetesen még nagyon kicsi a méh azért.De lehet, hogy más meg fog cáfolni ebben.Jó babavárást:)
2/3 anonim válasza:
10 hetesen a méh még kb. a szeméremcsont mögött van, tehát szinte kizárt,hogy érezni lehessen!
3/3 anonim válasza:
Az elején én is nehezen hajoltam a puffadás miatt. Nem pingponglabdányi valamit éreztem ott, hanem robbantam szét :)
Azóta már tényleg érzem a picit, tényleg nem lehet tőle lehajolni :)
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!