28 hetes a pocaklakóm, de jó ideje 1 héttel előrébb van az adatai alapján. Írassam át a dokival a kiskönyvbe, vagy mindegy?
Első vagyok... egyébként lányom az első pillanattól 1 héttel kisebb volt és a 26. héten átírta a szülés dátumát az elejétől megfelelő időnek.
Most a második baba szintén kisebb volt...3szor voltam uh-n a 12.hétig és tartotta azt így annak megfelelően mentem 12 hetes uh-ra amikor is simán bepótolt mindent és 13 hetesnek volt megfelelő...ennek ellenére,hogy még is a mensi dátumos lett a jó átírta egy héttel későbbre a doki a szülés időpontját...AFP-re a későbbi doki által átírt időpont alapján mentem 15 hét 6.napon,azt írták az eredménynél,hogy a terhesség kora a vérvétel napján 17 hét 1 nap......18 hetes uh-ra 17.hét 5. napon mentem és 19 hetesnek megfelelők a méretek....most majd azért dumálok a dokival,hogy lehet tényleg a mensis szülés időpontját kellene nézni és nem az egy héttel későbbit amit ő írt....Mondjuk végül is úgy mind1 mert ha nem lesz átírva akkor is tisztába vagyok vele,hogy nagyobb és a 38. héttől már amúgy is készültségbe állnak majd a nagymamák éjjel nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!