2,5 éve szedem a Yadine-t. Most párommal babát szeretnénk. Mit lehet tudni az Elevit-ről?

Ha jól tudom a Yadine, az fogamzásgátló!?
Hiába szeded az elevitet, akkor is meg kell várni, míg naggyából kitisztul a fog gátló a szervezetedből!!!

Elso valaszado..nem ezt kerdeztek...az oktatast hagyd maskorra!!!
Szia..szoval..a dokidat kell megkerdezned mennyi ido utan tavozik a szervezetedbol a fogigatlo..addigis szedheted az elevitet vagy barmilyen mas terhesvitamint mert ezek felkeszitik a szervezeted a babara...ugy ertem nem segiti a teherbeesest de ha a probalkozas hamar bejon akkor a szervezeted valamennyire toltodve van vitaminnel....ez meg kell a babocanak:-))
Sok sikert:-)

Nem oktatás, csak figyelmeztetés, fontos nagyon, mivel genetikai elváltozások léphetnek fel, a fogamzásgátló hatására! Mi egy év elteltével mertünk belevágni, addig meg felesleges terhes vitamint alkalmazni, azt elég a terhesség előtt 2-3 hónappal elkezdeni!!
Sok sikert!!!

előszőr is a fog.gátlóról , illetve annak kiürüléséről :
Mit tegyek, ha gyermeket szeretnék? Ismételten leszögezzük, hogy a fogamzásgátló nem okoz meddőséget! A tablettaszedés abbahagyásától számított 1–3 hónap alatt helyreáll a ciklus. Ez azt jelenti, hogy egyénenként változó időben, de akár már az abbahagyást követő első hónapban is létrejöhet megtermékenyülés és terhesség. Ilyenkor az egészséges peteérés és a normál ciklus már a tablettaszedés abbahagyását követő első hónapban helyreállt.
Hat-e a tabletta a magzatra? A hormonális fogamzásgátlás nem hat a későbbi terhesség lefolyására, nem jelent veszélyt a magzatra nézve, még akkor sem, ha a terhesség a tabletta szedése alatt következne be.
másodszor a terhesvitaminról:
mindenkinek máshogy reagál a szervezete.
én a gravidától rosszul voltam, az elevit viszont nekem jó.a hízásról annyit, hogy ha hajlamos vagy a hízásra sajnos megvan az esély hogy meghízz.ha nem , nem fogsz.
sok sikert, és hajrá
dokival azért beszélj, talán ő tud a legjobban megnyugtatni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!