Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missedesek! Mennyit vártatok...

Missedesek! Mennyit vártatok a műtét után, hogy újra próbálkozzatok? És mennyi idő után jött össze a baba? Hogyan élitek meg az új várandóságot?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem meg kellett várnom a mensit, és lehetett próbálkozni. 3 hónap kellett, hogy újra összejöjjön, nagyon féltem, hogy mi lesz, de minden jóra fordult, itt ül az ölemben a fél éves lányom.

Kívánom a legjobbakat!!

2009. máj. 29. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 6 hetet mondott a doki, közben 1 menzim volt, a kontrollon minden rendben volt, mondta, hogy lehet próbálkozni. Ez pénteken volt, hétvégén együtt voltunk és már utána nem jött meg, köv. hónapban + tesztem volt. A következő terhességem alatt minden UH-ra remegő lábakkal mentem, ha a dokim nem találta meg egyből a baba szívhangját, már a gyomrom egyből görcsbe ugrott. Akkor is paráztam, ha a babám nem mocorgott egy ideig, vagy furcsán mozdult. 9 hónapos a kisfiam, de még mindig fáj az elsőre gondolnom és néha meg is siratom.

Kívánom, hogy mihamarabb neked is sikerüljön a kisbaba!

2009. máj. 29. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem felszívódott a terhességem, nem kellett műteni. A doki azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk egyből, de három hónapig nem valószínű, hogy össze fog jönni. Az első két hónapot így ki is hagytuk, de a harmadik hónapban már sikerrel is jártunk! :)

Én nagyon örülök neki, de nagyon bennem van a félsz. Most már túlvagyok a 12. héten, de ritka volt az olyan pillanat, amikor nem azon stresszeltem, hogy de ugye nem lesz semmi baj. Hiába volt rendben minden, azért az emberben csak ott motoszkál a kisördög, hogy mi van, ha megint baj lesz. De azzal próbálom nyugtatni magam mindig, hogy a villám se csap kétszer ugyanoda.

Szóval ha te is hasonló helyzetben vagy, próbáld meg csak a jó dolgokat meglátni, a múlton meg már úgyse tudunk változtatni.

2009. máj. 29. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem kettő volt, egy korai, meg sajna egy kései is.Mindkettőnél 3 hónapot mondtak.Az első után második próbálkozásra sikerült, de ugye a 19. héten megszakadt, ezután pedig majdnem egy év volt mire ismét terhes lettem, már épp akartunk menni vizsgálatokra.De már a terhesség miatt kellett menni, hála az égnek.

Hát nem mondom hogy nem féltem, vagy félek még most is(27 hetes vagyok), de azért bizakodtam, és bizakodom most is.Már várom hogy megszülessen, és hogy végre túl tegyem magam az előző kettő vetélélésen.

Minden jót nektek is.

2009. máj. 29. 10:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Még sajnos a türelmi időben vagyunk.:(( Csak telne már gyorsabban....

Köszönöm a válaszokat.

2009. máj. 29. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a doki egy mensi megvárását javasolta, és utánna mehetett a próbálkozás. Sikerülni csak 6 és fél hónapra sikerült, de azóta már 21 hetes km vagyok. Sok sikert nektek és türelem.
2009. máj. 29. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A műtét után 2mensit kellet megvárni,utána a 2.hónapra összejött a baba(ovu tesztel),és már 9hónapos a kisfiam.A terhességemet elég nehezen viseltem,paráztam mindig,hogy nehogy baj legyen és már 7hetesen táppénzen voltam itthon,szóval nagyon lassan ment el,de nem volt gond.Pozitív gondolkodás:D
2009. máj. 29. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 hetesen vesztettem el a magzatot, uh-n derült ki, hogy nem él. Ez volt márc. 25én, majd műtét 27-én. Máj. 2án megjött és utánna mi nem védekeztünk. Tegnap teszteltem halvány pozitivat. Tudom, hogy milyen nehéz a várakozás, főleg az az idő amig meg nem jön elöször. Nagyon sajnálom és sok sikert kívánok!!
2009. máj. 29. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem pont fél évre rá sikerült teherbe esnem.

22hetes pocis

2009. máj. 29. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem a helyzeted. Nekem hamarosan 3 hónapja, hogy elhalt a terhességem. A műtét után minden rendben volt, azt mondta az orvosom, hogy egy mensit várjunk meg, és megint próbálkozhatunk. Annyira vártam már. Erre 2 hónapra jött meg az első vérzés. Azt hittem, hogy már megőrülök. Mire éppen bejelentkeztem orvoshoz, addigra pont megjött. Úgyhogy én most tartok ott, hogy megint a napokban lenne esedékes, de remélem nem jön. Borzasztó ez a várakozás, ezt én is kihagynám. Kitartást neked is! Sok sikert!!!
2009. máj. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!