Budapesten/főleg dél-pest/ hol tudnék venni kg-ra bébi rugikat? Voltam egy turiban, de szinte drágább a használt mint a piaci új ruci. Nem értem ezt.
Dél-pesten én Csepelen tudok néhány turit:
- A Kossuth Lajos úton van a Karácsony Sándor ucai buszmegállónál lévő szolgáltatóházban egy nagy turi, ahol kilós áron és darab áron is vannak olcsó babarucik, és felnőtt rucik is.
- A régi mozi épületében, a Táncsics Mihály úton is van egy turi a piac mögött.
Van használt babakocsi-bolt is a Cservenka Miklós és Völgy utca sarkán lévő panel földszintjén, illetve hallottam egy boltról, ahol nagyon olcsón lehet használt lakberendezési tárgyakat, bútorokat, stb kapni, de nem tudom a címét. A csepeli gyár területén van a bolt, a Tesco háta mögött...Esetleg ott találsz babaágyat, stb...
Szia!
Mennyire vagy ismerős Erzsébeten? Mert a sétálóutca /Kossuth Lajos utca/ végén, a templommal ellentétes irányban, ahol a városháza is van, van egy kilósruha-bolt. Ott ki lehet fogi jó kisruhákat. A Csillag étteremtől még egy kicsit tovább kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!