Volt valaki a 8. hétben, hogy nagyon görcsölt meg a dereka is nagyon fájt, iszonyat mód vérzett több napig, és alvadt nagy darabok is jöttek és megmaradt a baba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 11:50
11/19 anonim válasza:
Én is görcsöltem, de nem véreztem. Így is sokat kellett feküdnöm, mert volt egy vérömleny a petezsák alatt.
Szerencsére tudtam feküdni, így fel is szívódott.
Majd írj!
12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Köszike,hogy írtatok!! Sajnos nem talált a doki élő magzatot!!!! :(((( Most öltöztem fel és azonnal kórházba kell mennem!! Elvisznek autóval és megoldottam a gyerekeket is!! Puszi,mindenkinek! Félek nagyon! Az altatástól! :-///
2012. jan. 25. 17:38
13/19 anonim válasza:
Nyugi!! Altatástól nem kell félni! max 15 percig fogsz aludni!
Szívből sajnálom ami veled történt. én is átestem rajta nemrég, de most újra pocakos vagyok :) légyszi, legközelebb pihenj!!!!!!!!!!!!
15/19 anonim válasza:
Sajnálom! :( Ne félj, minden rendben lesz! Legközelebb (de ilyenre ne legyen szükség) ha pihenned kell, akkor tényleg pihenj, és ha fájdalmaid vannak, ne halogasd az orvost!
16/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami történt! Mielőbbi gyógyulást testileg és lelkileg is! 19 heteske
17/19 limaia válasza:
sajnálom!:(((((((de fel a fejjel,bár tapasztalatból tudom,hogy nehéz!
18/19 A kérdező kommentje:
Köszike szépen,hogy írtatok!!!! Tényleg! Hát hála Istennek nem volt semmi gond,minden rendben volt! Nem is fáj egyáltalán már! Gratulálok annak aki babás és nagyon vigyázzon magára!! Sok egészséget kívánok mindenkinek!
2012. jan. 26. 10:13
19/19 anonim válasza:
Örülök, hogy már jól vagy! Fel a fejjel, ne bánkódj a baba miatt, legközelebb minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!