Férjemmel kisbabát szeretnénk, de én 8 éve Xanax SR 0.5 tablettát szedek napi2x1 Rexetint napi1. Nem tudom elhagyni, ezzel árthatok a babának?
Konzultálj a nődikival és az ideggel is, vannak megoldások. Nem te vagy az első, aki nyugtató, vagy pszichés tabi mellett vállal babát.
CSak időben járjatok utána!
Nem vagyok szakértő, de esetleg valami homeopátiás szerre nem lehetne lecserélni?
Mindenképp beszélj az orvosoddal!
En is ezeket szedtem! Pontosan.
A Xanaxot el kell hagyni, a Rexetint orvosi felugyelet mellett, ha nem tudod elhagyni, szedheted.
16 hetes kismami
szia!
Én is szedtem xanaxot, meg paroxatot, meg madazepamot. Kicsit depressziós lettem miután elhagyott a gyerekem apja. És megismerkedtem egy tökéletes emberrel, akinek immár afelesége vagyok, és közös babánkat várjuk. Nagyon nehéz volt letenni a gyógyszereket, feleztem, negyedeltem, és még azt is negyedeltem, de nagy nehezen sikerült. Mostmár teljesen tablettamentes vagyok. Próbáld meg, mert az első 3 hónapban nem ajánlatos szedni, legalábbis én nem mertem volna. De ez az én saját véleményem. Orvossal meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!