Olyan keveset mozog ma a babám, pedig tegnap teljesen aktív volt.24 hetes vagyok. Aggódjak?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 16:47
1/4 anonim válasza:
Ha gondolod menj el orvoshoz, én is ezt javasolnám. De ne izgulj szerintem nincs semmi baj. Sok boldogságot nektek! Majd írj hogy vagy.
2/4 anonim válasza:
Szia! szerintem ne izgulj(ha nincs ezen kívül is más probléma)mert ma hidegfront van. úgy tudom, ilyenkor lelassulnak a picúrok!
3/4 anonim válasza:
Szia. Szerintem ne aggódj, nekem is van hogy alig mozog, másnap meg meg sem áll. Valószínű kifáradt a tegnapi mocorgásban. A lényeg hogy kicsit is de érezd mozogni. És lehet a front miatt lustább ma.
De ha az megnyugtat akkor hívd föl a dokidat.
Sok boldogságot! 21 hetes kismami.
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem se aggódj én pont igy vagyok. Tegnap szinte egész nap hihetetlen aktiv volt ,ma meg alig rugdosott. Én biztos vagyok benne hogy az időjárás miatt van. Engem is megvisel kissé ez a front gondolom őt is lustitja. Mocorog és az a lényeg:-)
26 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!