Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ismeri valaki a Perfect...

Ismeri valaki a Perfect Prenatal kismamavitamint? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2012. jan. 23. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:

szia!

én egy másik organicus vitamint szedtem.. Organic Mission Mom & Baby tablettát a fogantatás előtt és 12hetes korig!

de nagyon jókt olvastam a Perfect ről is...

2012. jan. 23. 22:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Én is azt a fajtát vettem meg, amit te írtál, ugyanis egy webáruházas nő azt mondta, hogy az a Perfect P-nek a magyarországi változata. Igaz lehet? Vagy csak átvert? És kedvező hatása volt a vitaminnak? Úgy értem nem volt hányingered ilyesmi?
2012. jan. 24. 07:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy vitaminos...de ezzel úgy voltam egyetlen magzatom érdekében beveszem! :D 2x szedtem egy nap.

kb. 5x hánytam összesen, de ezek reggel, ébredés után voltak. rosszul nem voltam szerencsére!

anyukám szegény egész várandóságát végig hányta, nem akartam én is így járni...viszont fogalmam sincs hogy enélkül hogy éreztem volna magam!

arról pedig hogy ez a prenatalnak az európai változata lenne nem hallottam. nézd meg valahol az összetevőket!

2012. jan. 24. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ma én is elkezdem. Mondjuk engem a rosszullétek elkerültek eddig.
2012. jan. 24. 15:46
 5/8 anonim válasza:
Én 9 hetes terhesen kezdtem el szedni a perfect prenatalt. Addig teljesen enervált voltam, és a nap 80%-ban émelygett a gyomrom, alig bírtam vonszolni magam nap mint nap. Ahogy elkezdtem szedni napi kettőt, három nap után a fenti tünetek enyhültek, ma 11 hetesen szinte tejesen elmúltak. Persze lehet, hogy amúgy is elmúlt volna, én egy kicsit a vitaminnak is tulajdonítom a hatást.
2012. okt. 9. 19:59
 6/8 anonim válasza:
Én is ezt szedem. Előttem szólóhoz: ÉRDEMES külföldről rendelni, kb. tízezerrel olcsóbban jön ki egy nagyobb kiszerelés vámmal és szállítással együtt is, mintha itthon vásárolnátok. Pl. iherb.com
2013. júl. 27. 14:27
 7/8 anonim válasza:

A gyártó cég egy teljesen más szemlélelettel kezelik a kérdés.

A vitaminok és ásványi anyagokat emészthető közegben kínálják, amellyeknek sokkal jobb a felszívódásuk. Hiába van egy egy készítményben pl magas kálcium tartalom ha az nem tud felszívódni mert nem emészthető formában vam hanem mint egy darab kő.

bővebb infót itt találtam:

[link]

2014. jún. 25. 20:46
 8/8 anonim válasza:

Itt elérhető még

[link]

2020. febr. 5. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!