Szép, de kicsit különleges lány nevek?
NEKÜNK TETSZIK A SZOFIA,RÖVID O BETŰVEL.a Lotti és a Hédi.
De kíváncsi lennék mások véleményére.első kislányunk Csenge,mikor az ő nevét választottuk is nehezen jutottunk dűlőre(mint most).
szempont ne sok legyen belőle(csenge a mi nálunk 1volt akkor)és becézhető legyen
Küllikki.Miett,Zsozefina,Rozina,Dorina,Dorottya,Lujza,Lejla,Zsaklin,Zsüliett,Lutifah,Bíboranna
Mi lett a gyermek neve??
Nekem a Szofia és az Emma tetszik, bár utóbbi elég gyakori.
A 8. válaszolóra reagálnék. Az Eutanázia nem anyakönyvezhető név. Az egy dolog, hogy a szülőkből kinézzük, hogy idióta nevet adnának a gyereküknek, de legalább abban higgyünk, hogy az MTA nem hagyja. Valószínűleg a 8-as válaszoló vagy félrehallotta, vagy eleve rossz pletykát hallott, de az Eu-val kezdődő anyakönyvezhető nevek a következők: Eudoxia, Eufémia, Eufrozina, Eugénia, Eulália, Eunika, Euniké, Euridiké, Európa, Eutímia, Euzébia.
Egyszerűen nem értem, hogy ezek a tévhitek mennyire tartják magukat, pedig az interneten bárki számára elérhető az anyakönyvezhető nevek listája nemekre lebontva ábécé sorrendben. (u.i.:Nem lehet a Nintendót se adni.)
Nekem a kedvencem az Emma név.
Tetszik még a Szonja,Karola,Alíz,Izabella-Bella,Viktória.
Pipőke?? Ez komoly? XD Tedd elé akkor már a hamut is....
Bocsi, de ez engem a cipőre emlékeztet. Szerintem nevetséges, kb. mint az Eutanázia...
Szia! Nekem a következők tetszenek:
Emília, Dorina, Bernadett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!