Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szép, de kicsit különleges...

Szép, de kicsit különleges lány nevek?

Figyelt kérdés

NEKÜNK TETSZIK A SZOFIA,RÖVID O BETŰVEL.a Lotti és a Hédi.

De kíváncsi lennék mások véleményére.első kislányunk Csenge,mikor az ő nevét választottuk is nehezen jutottunk dűlőre(mint most).

szempont ne sok legyen belőle(csenge a mi nálunk 1volt akkor)és becézhető legyen

2012. jan. 23. 16:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
55%
lucia? vivien? :)
2014. aug. 15. 23:23
 32/45 anonim válasza:
56%
Vanessza
2014. nov. 7. 18:48
 33/45 anonim ***** válasza:
26%

Küllikki.Miett,Zsozefina,Rozina,Dorina,Dorottya,Lujza,Lejla,Zsaklin,Zsüliett,Lutifah,Bíboranna

Mi lett a gyermek neve??

2014. nov. 16. 23:31
 34/45 anonim ***** válasza:
68%

Nekem a Szofia és az Emma tetszik, bár utóbbi elég gyakori.

A 8. válaszolóra reagálnék. Az Eutanázia nem anyakönyvezhető név. Az egy dolog, hogy a szülőkből kinézzük, hogy idióta nevet adnának a gyereküknek, de legalább abban higgyünk, hogy az MTA nem hagyja. Valószínűleg a 8-as válaszoló vagy félrehallotta, vagy eleve rossz pletykát hallott, de az Eu-val kezdődő anyakönyvezhető nevek a következők: Eudoxia, Eufémia, Eufrozina, Eugénia, Eulália, Eunika, Euniké, Euridiké, Európa, Eutímia, Euzébia.

Egyszerűen nem értem, hogy ezek a tévhitek mennyire tartják magukat, pedig az interneten bárki számára elérhető az anyakönyvezhető nevek listája nemekre lebontva ábécé sorrendben. (u.i.:Nem lehet a Nintendót se adni.)

2014. nov. 18. 16:02
 35/45 anonim válasza:
53%
Madison Sajnos magyarországon nem lehet ezt a nevet adni de akkor is nagyon tetszik :)
2015. júl. 5. 19:56
 36/45 RikkiChadwick ***** válasza:
31%

Nekem a kedvencem az Emma név.

Tetszik még a Szonja,Karola,Alíz,Izabella-Bella,Viktória.

2015. szept. 11. 22:39
 37/45 reniiii00 válasza:
62%
Nekem ezek tetszenek,bár nem annyira ritkák,de szépek:Johanna,Szonja,Blanka,Boróka,Virág,Vanda,Loréna,Panka,Zsanka,Lilla ezek szerintem szépek.Ha különleges kell akkor az én tippjeim:Zsaklin,Zsanin,Melody, (Kornélia szép)
2016. febr. 11. 13:06
 38/45 reniiii00 válasza:
33%
még a Szofia és a Hanga szép :)
2016. febr. 11. 13:13
 39/45 anonim válasza:
60%

Pipőke?? Ez komoly? XD Tedd elé akkor már a hamut is....

Bocsi, de ez engem a cipőre emlékeztet. Szerintem nevetséges, kb. mint az Eutanázia...

2016. máj. 27. 16:09
 40/45 anonim válasza:
57%

Szia! Nekem a következők tetszenek:

Emília, Dorina, Bernadett.

2016. jún. 28. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!