Szép, de kicsit különleges lány nevek?
Figyelt kérdés
NEKÜNK TETSZIK A SZOFIA,RÖVID O BETŰVEL.a Lotti és a Hédi.
De kíváncsi lennék mások véleményére.első kislányunk Csenge,mikor az ő nevét választottuk is nehezen jutottunk dűlőre(mint most).
szempont ne sok legyen belőle(csenge a mi nálunk 1volt akkor)és becézhető legyen
2012. jan. 23. 16:41
21/45 Klau7 válasza:
Samirah,így hívják a lányomat is(:
22/45 anonim válasza:
Jennifer /Jeny/Rebeka/Rebi/ nekem ezek tetszenek
23/45 Palotás7 válasza:
Elnèzést minden Èrintettől, de elborzadok, hogy milyen neveket ajånlgattok Egymàsnak...A frászt hozza rám még annak a gondolata is, hogy a kislányom barátnőit majd Dzsenikének, meg Amirànak,Mirellának,Mirjucànak, netàn kis Samanthànak(Szamanta,) etc. hìvjàk majd...Esmeralda,vagy Ludmilla nem jut eszetekbe?De most komolyan...Miért nem lehet szép, magyar,vagy legalább magyaros hangzású nevet vàlasztani?Persze,ha a Szülők-rokonok közül vki nem magyar, az màs kérdés...
24/45 anonim válasza:
Kedves utolso válasziro!Senki semkritizál tégedet sem,neked sem kellene ezt tenned.Mindenkinek más név tetszik.Nekem ispl.Jennifer a nevem es meg senkinek sem akadt gondja vele.Mindenkinek más tetszik.De kulonben az Esmeralda se szebb a Szamanta névtol....ugyhogy eloszor gondolkodj el utána kritizáld a válaszirok válaszait
25/45 anonim válasza:
Flora,Norina,Miranda,Ferdinanda,Zoe,Nanda.Az én kislányom Ferdinanda lett :)
26/45 anonim válasza:
Szia. Nekem tetszik a: Leila, Klarissza, Bianka, Franciska,
27/45 anonim válasza:
Gréta és a Sophie nagyon tetszik:) de én Zsófi vagyok ezért Sophie-t nem akarok már:) Ezen kívül a Sára,Luca nagyon:)
28/45 anonim válasza:
Anasztázia, Azmaret, Beatrix, Cipriána, Döniz, Esztella, Fédra, Georgina, Hedvig, Imola, Jázmin, Kincső, Lelle, Lizandra, Mona, Nina, Odett, Petronella, Pilár, Pipőke, Rubina, Seherezádé, Szultána, Titanilla, Villő, Xénia, Zenóbia, Zoárda, Zsaklin, Zsüliett...
29/45 anonim válasza:
végül mi lett a kicsi neve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!