29hetesen normális, hogy néha szúr egy-egy pillanatra a petefészkeimnél?
Figyelt kérdés
vajon nő a méhem(eddig nem szúrt),vagy ez másnak a jele?másnak is szokott ilyen lenni?2008. ápr. 3. 08:08
1/3 anonim válasza:
Nekem már szúrkál egy ideje a hasam, de mindenfelé. Biztos vagyok benne, hogy a méh növekedése okozza.
Kellemes babavárást!
26 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Szia!
Teljesen normális,nekem is szokott,ha pihenek elmúlik,mert nekem nem csak egy-egy pillanatra,meg van amikor a méhem,hasam középen szúrkod,vele jár.
Boldog babavárást!
3/3 anonim válasza:
Nyúlnak a méhszallagjaid,ha nagyon kellemetlen akkor a 36.hétig javasolni fogja a doki a magneB6 szedését,napi 1tabletta.Mindenesetre említsd meg a dokidnak és pihenj minél többet.
Üdv: tapasztalt,s jelenleg 29hetes kismama:)
U.I.:Nekem is volt ilyen,sőt annyira eldurvult a baloldalamon,hogy még a gyógyszer se segített,kórházba kerültem miatta:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!