Mitől lehet aceton a vizeletben?
Szia!
Nekem nem terhesen és terhesen a vége felé volt aceton a vizeletemben. Úgyhogy felvilágosítottak:)
Önmagában az aceton nem jelenti a cukoranyagcserezavart, magas cukrot.
Ha minden más oké, csak az aceton jelen van, az azt jelenti hogy "éhezik" a szervezeted. Vagy nem eszel eleget, vagy nagyon alacsony szénhidráttartalmú kajákon élsz.
Amikor beteg voltam, és alig ettem, akkor volt acetonos.
Terhesség végefelé pedig alig tudtam enni, amit megettem annak is alacsony volt a szénhidrát tartalma. A babának semmi baja nem lett, mivel ő elvette azt, amire szüksége volt, nekem meg nem maradt semmi:)
Szia!
Hát ezért acetonos a vizeleted,mert nem eszel töményet.Kell a szervezetnek a lisztes,rizses,krumlis meg tészta is megfelelő CH mennyiségben,mert a gyümi és zöltségnek nincs megtartása,hamar felemésztődik és ezáltal éheznek a sejtek!Mindegy,hogy reggeli a pisi vagy du.-ni vagy esti,szükséges a diétába beépiteni legalább fözelékféléket,kell az egy zsömi reggelire és vacsira is,ez fontos!Most itt nem részletezném a dolgokat,mert hosszú lenne,a lényeg,amit fent leirtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!