Mitől lehet aceton a vizeletben?
szia, a cukor miatt
a diéta miatt ha a szervezetednek kevés a bevitt szénhidrát, hiába jó a cukrod aceton lesz a vizeletben,
ilyenkor ameddig engedi a vércukorszint, emelik a napi szénhidrát mennyiséget, ha nem engedi tovább a ch emelését mert több lesz a cukor inzulin kell
2. vagyok, akkor ha diétát könnyítettél és nem volt, akkor így szokott lenni, de a cukornak em szabad emelkednie csak a határig.
nekem úgy mondta a doki hogy éhezik a szervezet a kevés ch miatt és ezért acetonos, emelni kell a ch bevitelt addig míg nem lesz acetonos a vizelet és a cukor is engedi,
igyál sokat, de nálam nem segített, nem valószínű hogy a kevás foly. miatt van
Kevés CH-t eszek "éhezik a szervezeted", nekem így mondta a dietetikus.
Ha sokat CH-t eszel akkor jelenik meg a cukor.
Szia!!!
Aceton lehet a vizeletben,ha kevés folyadékot iszol!!!!
Kiszáradásnál,hasmenés hányás után is!!!!
Próbálj meg többet inni (vizet) naponta!!! Hátha segít!!!!
Szia!
Nemcsak a cukortól lehet aceton,hanem akkor is,ha éhezel.Ezt nevezik éhezési acetonnak!Ha hibás a diétád,akkor is előfordul,mert nem jól oszlik el a CH mennyiség és éhezés lép fel a szervezetedben.A sok folyadék jó,de nézd át a diétád jó-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!