Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozott már valakinek pajzsmir...

Okozott már valakinek pajzsmirigyprobléma vetélést? Ezt hogy derítik ki?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 06:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fél éve, majdnem 8 hetes voltam már, mikor komplett vetélésem volt. 100 %-ra sosem tudják megmondani az okát, de mivel nekem a vetélés után 11-es volt a TSH-m , ezért nagyon valószínű, hogy attól volt. Akkor derült ki, hogy PM alulműködésem van. Rögtön kezelni kezdték és most nincs is gond, már 11 hetes vagyok. Remélem nem is lesz.
2009. máj. 28. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a kérdés másik felére nem válaszoltam: vérvétel, és abból meg kell nézni a következőket: TSH, T3, T4, anti-tpo.
2009. máj. 28. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem épp 5 hetesen derült ki, hogy 6,7 a TSH-m, vagyis alulműködik nekem is a pajzsmirigy. Kaptam rá gyógyszert, de akkor már késő volt, a baba csak a 9. hétig fejlődött, és a 10. héten műszeresen fejezték be.

Azóta is kezelnek, folyamatosan vérvételre járok, hogy be tudják állítani a TSH-t, és ha OK a szint, akkor próbálkozhatunk a babával.

Sajnos, hiába szedtem a gyógyszert 5. héttől, a fogantatás pillanatában az ilyen dolgok már eldőlnek. :(

2009. máj. 28. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
sajnos én 14 héten vesztettem el a babám.vettek vért és kiderült hogy aTSH 100.00 a T4 9.24 alul működik a pajzsmirigyem.még nem vágtunk bele baba-project-be de nagyon remélem hogy minden rendben lesz.
2009. aug. 2. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!