Okozott már valakinek pajzsmirigyprobléma vetélést? Ezt hogy derítik ki?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 06:16
1/4 anonim válasza:
Nekem fél éve, majdnem 8 hetes voltam már, mikor komplett vetélésem volt. 100 %-ra sosem tudják megmondani az okát, de mivel nekem a vetélés után 11-es volt a TSH-m , ezért nagyon valószínű, hogy attól volt. Akkor derült ki, hogy PM alulműködésem van. Rögtön kezelni kezdték és most nincs is gond, már 11 hetes vagyok. Remélem nem is lesz.
2/4 anonim válasza:
Bocs a kérdés másik felére nem válaszoltam: vérvétel, és abból meg kell nézni a következőket: TSH, T3, T4, anti-tpo.
3/4 anonim válasza:
Nekem épp 5 hetesen derült ki, hogy 6,7 a TSH-m, vagyis alulműködik nekem is a pajzsmirigy. Kaptam rá gyógyszert, de akkor már késő volt, a baba csak a 9. hétig fejlődött, és a 10. héten műszeresen fejezték be.
Azóta is kezelnek, folyamatosan vérvételre járok, hogy be tudják állítani a TSH-t, és ha OK a szint, akkor próbálkozhatunk a babával.
Sajnos, hiába szedtem a gyógyszert 5. héttől, a fogantatás pillanatában az ilyen dolgok már eldőlnek. :(
4/4 anonim válasza:
sajnos én 14 héten vesztettem el a babám.vettek vért és kiderült hogy aTSH 100.00 a T4 9.24 alul működik a pajzsmirigyem.még nem vágtunk bele baba-project-be de nagyon remélem hogy minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!