Álmomban orgazmusom volt ez valódi? Árthat a babának?
Egészségedre:)
Biztos ő is mosolyog a pocidban:)
De ez ilyenkor valódi?Vagy csak állmodom?
Ikrekkel vagyok terhes a 21. hétten és a doki nem ajánlotta,hogy szexeljünk a férjemmel!
amikor a szextől tiltanak akkor az orgitól tiltannak vazz,mert méhösszehúzódásokat csinál(ezt üzenem annak aki írta,hogy nem az orgitól tiltják)
Am ennyitől bajuk nem lesz nyugi:)
Én is el voltam tiltva a szextől, tehát az orgazmustól is!!!, de álmaimban én sem tudtam megakadályozni! És igen, valódiak. :) Én 2-3 naponta műveltem ezt álmomban, aztán éjszaka felébredtem arra, hogy mensis érzésem van, kemény a pocim, stb.
Direkt ne csináld, az álmok ellen meg úgysem tudsz mit tenni! Többen vagyunk itt, akik így pótolták az elmaradást, :) és semmi baj nem lett.
Szia. Nekem is előfordult jó párszor, és valódi, mert felébredtem és éreztem az összehúzódást a hüvelyemnél. Ez ellen nem tudsz mit tenni :) Amikor mondtam a férjemnek Ő is csak mosolygott hogy milyen jó nekem :):)
De direkt nem szabad csinálni. :) A babáknak nem lesz baja tőle!
Gratulálok az ikrekhez!
Én ma azt álmodtam hogy 4-es ikreim vannak, de úgy hogy a kislányom is a pocimban van szóval mellette lettem újra terhes....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!