Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álmomban orgazmusom volt ez...

Álmomban orgazmusom volt ez valódi? Árthat a babának?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Egészségedre:)

Biztos ő is mosolyog a pocidban:)

2009. máj. 27. 22:41
 2/8 A kérdező kommentje:

De ez ilyenkor valódi?Vagy csak állmodom?

Ikrekkel vagyok terhes a 21. hétten és a doki nem ajánlotta,hogy szexeljünk a férjemmel!

2009. máj. 27. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Orgazmusod lehet, nem attól tiltott el hanem a behatolástól. És szerintem igen, lehet álmodban is valódi.
2009. máj. 27. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen és nekem nagyon valódinak tűnik.Felébredek odanyúlok és ugyan olyan érzés mint mikor valódi van,sőt a pocim is kemény,mint a rendesnél.Hogy árt,nem hiszem.Az ilyen ellen úgysem tudsz tenni,meghát amúgy se minden nap van,nem?
2009. máj. 27. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem semmi bajuk nem lehet.És valódi az orgazmus,nekem is volt nem is egyszer.De szerintem kérdezd meg a dokid,hogy csak szexelnetek nem szabad vagy tilos az orgazmus is?Gratulálok a picikhez:)
2009. máj. 27. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

amikor a szextől tiltanak akkor az orgitól tiltannak vazz,mert méhösszehúzódásokat csinál(ezt üzenem annak aki írta,hogy nem az orgitól tiltják)

Am ennyitől bajuk nem lesz nyugi:)

2009. máj. 27. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is el voltam tiltva a szextől, tehát az orgazmustól is!!!, de álmaimban én sem tudtam megakadályozni! És igen, valódiak. :) Én 2-3 naponta műveltem ezt álmomban, aztán éjszaka felébredtem arra, hogy mensis érzésem van, kemény a pocim, stb.

Direkt ne csináld, az álmok ellen meg úgysem tudsz mit tenni! Többen vagyunk itt, akik így pótolták az elmaradást, :) és semmi baj nem lett.

2009. máj. 27. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem is előfordult jó párszor, és valódi, mert felébredtem és éreztem az összehúzódást a hüvelyemnél. Ez ellen nem tudsz mit tenni :) Amikor mondtam a férjemnek Ő is csak mosolygott hogy milyen jó nekem :):)

De direkt nem szabad csinálni. :) A babáknak nem lesz baja tőle!

Gratulálok az ikrekhez!

Én ma azt álmodtam hogy 4-es ikreim vannak, de úgy hogy a kislányom is a pocimban van szóval mellette lettem újra terhes....:)

2009. máj. 28. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!