Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25hetes km vagyok, normális...

25hetes km vagyok, normális -e az, ha alul enyhe nyilalást érzek néha? Utalhat koraszülésre ez a jel?

Figyelt kérdés
Volt egy hete egy hüvelyi fertőzésem,de már elvileg rendbejöttem.Lehet-e az attól,hogy esetleg a húgyhólyag nyomódik a méhtől,a baba mozgása egyre intenzívebb,esetleg ettől?
2009. máj. 27. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Inkább a baba mozgása az ok, nem hinném, hogy ettől előbb szülnél. Teljesen normális dolog, hogy nyilall itt-ott, mikor milyen ideget nyom meg a picur.

Lesznek ennél még fájdalmasabb dolgok is, hidd el. Amikor már jó nagy és próbál mozogni, Te meg azt sem tudod, hogy melyik falat kapard le...

2009. máj. 27. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Pár napja én is érzek nyilalásokat,volt hogy szó szerint alig birtam lábra állni! Másnapra a szeméremcsont fájdult meg nagyon,ma meg a derekam olyan mintha beakarna csípődni! Már tiszta hadirokkant leszek:)

De nem aggódok,mert tudom hogy a terhesség velejárója:)

Szerintem te se aggódj, tényleg lesz még rosszabb is:)

28 hetes kismami.

2009. máj. 27. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,most megnyugodtam egy kicsit.Nekem is fáj még mellette a derekam is,de csak a bal oldalon, vele együtt a talpam is.
2009. máj. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!