Hát te nem vagy norma már bocs de lehetett volna eszed hogy elöbb megnézni mi van ráírva... életembe nem ittam olyan szarságokat
2012. jan. 21. 09:15
12/21 anonim válasza:
A barátnőmnél beindított a szülést.38 hetes volt és neki is nagyon jól esett a hideg energiaital,de olyan erős hasgörcse lett hasmenéssel kísérve,hogy megindultak a fájások és megszült.
2012. jan. 21. 10:13
13/21 anonim válasza:
babszeg! 11-et??
Akármennyire is kívánod igyál max 1-et! az energiaital tele van élénkítőszerekkel, szintetikus anyagokkal, színezékkek, E betűvel... egy nem terhes szervezetnek sem ajánlott...
Nem olvasotad el mi van benne?????
2012. jan. 21. 10:15
14/21 anonim válasza:
Néha mindenki beleszalad tiltott dolgokba! Legközelebb már figyelni fogod, ezt garantálom! Én is jártam így és sztem a kismamák nagyon nagy része is. Aki pedig elítél az meg nem vallja be. Én mondjuk a gyümilevek helyett az ásványvizet mondanám ha már napi fél kg gyümit eszel! Csak a cukor miatt! Gond mentes babavárást és könnyű szülést!
18 heteske és 3 éves fiú anyuja
2012. jan. 21. 10:16
15/21 anonim válasza:
háát.. hogy nem vált a javára az egészen biztos!!
2012. jan. 21. 10:17
16/21 anonim válasza:
Én is sokmindent kívánok ami tilos.. és nem is eszem mert a baba egészsége fontosabb..
2012. jan. 21. 10:17
17/21 anonim válasza:
Amúgy azért tudtál korábban lefeküdni és jót aludni, mert a koffein nagy mennyiségben épp az ellenkező hatást fejti ki mint a megszokott, tehát nem "feldob", hanem "elnyom" - Sikerült túladagolnod rendesen. Legalábbis élelmiszer ismereti tanulmányaim alapján, én így tudom, persze ezt már 7 éve tanultam, de nem hiszem hogy ez idő alatt változott volna a koffein hatása :)) Amúgy ha nagyon ritkán iszol egyet (2,5dl kiszerelésben, nem litereset) akkor nem ártasz, de szerintem ezzel a literrel elfogyasztottad egyben azt az adagot, amit az egész terhességed alatt (se) kellett volna meginnod. Nem hinném, hogy bajotok lesz de légy óvatos a továbbiakban. Ha koffeinre van szükséged, igyál fekete teát, vagy tejeskávét, ezek sokkal hasznosabbak a műanyag energiaitalnál. De ha nem alacsony a vérnyomásod, akkor ezek sem kellenek. A fekete teával is vigyázni kell, mert magasabb a koffeintartalma, mint a kávénak, szóval főzd világosra :))
2012. jan. 21. 12:14
18/21 anonim válasza:
11-ES, azért amit te írtál, az undok, és sértő, főleg, hogy így megszólni valakit, akit nem is ismersz. Azért olyan nagyon nagy bűnt nem tett. Biztos te sem vagy tökéletes aranyom! Ez, hogy egyből le nem normálisozol valakit, ez már elárul egykét dolgot rólad! Mellékesen, nem vagy az anyja, sem senki, hogy ilyen hangsúlyt engedj meg és ezzel az egymondatos tahó válaszoddal abszolút nem is segítettél neki! Kérdező, nyílván nem egészséges az energia ital, azt kell mondjam még akkor sem, ha nem vagy terhes, viszont azzal, hogy most ezegyszer előfordult, nem tettél semmi bajt! Azért, ha teheted inkább kerüld!üdv
2012. jan. 21. 12:14
19/21 anonim válasza:
én nem iszok energiaitalt mikor tudom hogy babát várok. Sőt mégha megkivánnám se innék mert tudom nem tesz jót a babának. Erről ennyit
2012. jan. 21. 12:42
20/21 anonim válasza:
De miért durvább elszívni mondjuk egy szál cigit, mint meginni egy ekkora mennyiséget energiaitalból. Szerintem utóbbi károsabb. Mégis mindenki csak a bagósokra károg.
Ráadásul egy dohányosnak kissé nehezebb megállnia hogy ne cigizzen, mint azt hogy energiaital helyett valami mást igyon.
Ha elítéled azt aki cigizik a terhessége alatt, akkor magadat is ugyanígy elítélheted, mert ártasz a babádnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!