Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jóslófájások már 5. napja?

Jóslófájások már 5. napja?

Figyelt kérdés
Holnap leszek 34. hetes. Már negyedik - ötödik napja minden nap van jósló fájásom.Több órán keresztül. Mintha menstruációs görcsök lennének. Nem nagyon vészes, de annyira nem gyenge.Az első gyerkőccel csak két napig volt ilyen. Másnak is volt ilyen vagy ennél hosszabb folyamatosan? Mi lett a vége? Ugye nem szülés? A dokimat még egyelőre nem hívtam.
2012. jan. 20. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, ne aggódj. Még 2 hétig szedd folyamatosan a magne b6-ot, ez sokat segít.
2012. jan. 20. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont igy vagyok, azzal a kulonbseggel, h csak 31+2 nel tartok. En is mensis gorcsot eryek, nem eros, de erzem, altalaban delutan kezdodik. Kemenyedek is, es neha az is faj, bar csak 15 masodpercesek a kemenyedesek. Elso babanal semmi ilyen nem volt, aztan varatlanul 35 hetesen megszuletett.

Szerintetek is ez most nagyon korai? : (

Szerintem te ne aggodjal, hisz 34 hetes vagy, ilyenkor mar lehet.

2012. jan. 20. 17:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most már így jó néhány óra elteltével 1000 mg Mg-mal jobb. Három hetet még kihúznék. De hétköznap semmit nem tudok pihenni a 20 hónaposom miatt. Kíváncsian várom a holnapi napot...
2012. jan. 20. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak jóslóim már 2-3 hete,voltam is dokinál azt mondta ez természetes,a méhszáj is zárva van nincs semmi baj.

34hkm

2012. jan. 21. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 32.hetes vagyok, a két elmúlt éjjel voltak jóslóim mindkétszer húsz percenként jöttek kb 20-30 másodpercig, hiába tömtem a magnét.Külső méhszájam már négy hete egy centire nyitva, hétfőn vizsgál a doki kíváncsi leszek mit mondd...szerintem az idióta időjárási frontok miatt van ez.
2012. jan. 21. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm. Reméljük a legjobbakat. ma már nem voltak fájások, csak keményedések. Még pár hét hátra van.
2012. jan. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!