Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes vagyok. Harmadik...

31 hetes vagyok. Harmadik napja napi 2-3-szor érzek menstruációs görcsöket. Ezek joslófájások?

Figyelt kérdés

Nem tartanak sokáig, max. 10 másodpercig és nem is rendszeres, hol reggel, hol este éreztem (érzem).

Ugye nincs baj??

2009. márc. 26. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! A jóslónak még korai lenne, szerintem vegyél be magnéziumot, az jó a görcsre.Viszont nem ártana, ha látna doki.
2009. márc. 26. 08:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is jelentkezett ilyen fájdalom, voltam dokinál 30hetes voltam, azt mondta ez jóslófájás. Keresd fel a dokit, vizsgáljon meg, nincs nyitva a méhszáj! Minden jót!
2009. márc. 26. 08:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szedek magnéziumot. Holnap megyek orvoshoz, remélem nincs nyitva a méhszájam.
2009. márc. 26. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen fájásaim. És most is vannak, de elég ritkák. A doki nekem azt mondta a méhem már készül a szülésre, de ne aggódjak, mert zárva voltam még akkor. Azt is mondták amíg rendszertelenek ezek a fájások nincs baj, de ha rendszereződnek, usgyi kórház :). Hozzáteszem, én magnézumot nem szedtem akkor már, mert a magneB6-tól úgy meghíztam mint egy disznó, és a doki se mondta, hogy szedjem ismét. Azóta meg már ugyse szedhetem :) 36 hetes kismami :P
2009. márc. 26. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!