2-3 naponta van csak székletem, mit tegyek hogy naponta legyen?
Én nekem a kakaó vált be!Reggelente egy bögrével megiszom és van amikor meginni sincs időm.Próbáld ki.Nem törvényszerű hogy reggelente igyad amikor úgy látod.
Üdv.:16 hetes km.
Ha a kakaótól hasmenésed van, akkor tejérzékeny vagy... Ezt csak az egyik válasz miat írtam.
Miért kell, hogy naponta legyen székleted? Előtte minden nap volt? Székrekedésed van?
utolso elotti valaszolo;Nem ertem miert baj az ha az embernek van minden nap szeklete csak miota babas vagyok azota nem,ezert kertem a segitseget.Nincs szekrekedesem,csak 3 naponta van szeklet es nem tudom miert,ebben kellet volna a segitseg de te csak kerdest teszel fel az en kerdesemre.
Koszonom a tobbi valaszt!!!:)
Szia!
Actimel, Activia nekem nem jött be.
Ami igen:
- rengeteg almát ettem meg 9 hónap alatt (kilószámra!)
- kaukázusi kefir! de reggel, mert ha este iszod, lehet, hogy nem alszol :-), viszont pár nap alatt helyreteszi a beleket
- amióta vasat szedek vettem probioticumot és aloe vera gélt, plusz maradt az alma, a kefir viszont kevesebb lett. Eredmény: naponta min.1x van székletem, nincs székrekedésem a vastól és jobban érzem magam. Ja, és eddig az aranyér is messze elkerült szerencsére.
Fontos a rostbevitel! Az aszalt szilvát is hallottam, én nem próbáltam.
Azt nem tudom megmondani, mitől lehet ez a gond, de a terhességem elején nekem is ez volt (meg előtte is), de rendbe szedtem kissé.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!