Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első gyermekemet várom,...

Kitti00 kérdése:

Első gyermekemet várom, mikortól kéne elkezdenem stria elleni krémmel kennem a hasamat. Most 16 hetes vagyok. Van e olyan márka amit érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan elkezdheted már kenegetni a hasadat.

Én sima babaolajjal kentem egészen a 39. hétig. Akkor pont elfogyott és úgy voltam vele, hogy már nem veszek, mert úgyis nemsokára szülök. Végül 2 héttel később született meg a kisfiam és bizony a köldököm körül lett pár csík, ami az utolsó napokban jött ki...

2012. jan. 19. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is első Babánkat várom. Én nem igazán foglalkoztam ezzel, a pocakom későn kezdett el nőni, a cicimen viszont előjött pár csíkocska. A kozmetikusom annyit mondott, hogy kenjem valamivel, a pocakomat is, azt mondta, hogy a sima olívaolaj is jó, csak hogy rugalmas legyen a bőr. A DM-ben vettem a saját márkás Babylove-ot, a 30. héttől esténként fürdés után masszírozom vele a pocakom és a ciciket. Nekem kellemes, hogy hasznos lesz-e, az majd kiderül.

Boldog Babavárást!

32h kismama

2012. jan. 19. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kentem mint a veszett (most is kenem), de így is megrepedtem, van 5 szép vörös csíkom a köldököm körül. Amúgy is hajlamos vagyok rá, így számítottam a kis "aranyosakra". Szerintem ne költs ilyesmire túl sokat, sima testápolóval naponta 2x5 percig masszírozd át a hasad, derekad és csípőd, esetleg a combod, de azt mondják jó rá az olívaolaj is bár én azt nem próbáltam.
2012. jan. 19. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy 34. hétben vagyok.
2012. jan. 19. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:

teljesen felesleges. vagy csíkos leszel, vagy nem, genetika, adottság, ki hogy hívja.

pont olyan kérdés, mint a "megereszkedik-e a mell a szoptatástól?". kinek igen, kinek nem. a barátnőmnek speciel megnőtt és ugyanott maradt... :-))

2012. jan. 21. 14:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ
2012. jan. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!