Első gyermekemet várom, mikortól kéne elkezdenem stria elleni krémmel kennem a hasamat. Most 16 hetes vagyok. Van e olyan márka amit érdemes megvenni?
Nyugodtan elkezdheted már kenegetni a hasadat.
Én sima babaolajjal kentem egészen a 39. hétig. Akkor pont elfogyott és úgy voltam vele, hogy már nem veszek, mert úgyis nemsokára szülök. Végül 2 héttel később született meg a kisfiam és bizony a köldököm körül lett pár csík, ami az utolsó napokban jött ki...
Én is első Babánkat várom. Én nem igazán foglalkoztam ezzel, a pocakom későn kezdett el nőni, a cicimen viszont előjött pár csíkocska. A kozmetikusom annyit mondott, hogy kenjem valamivel, a pocakomat is, azt mondta, hogy a sima olívaolaj is jó, csak hogy rugalmas legyen a bőr. A DM-ben vettem a saját márkás Babylove-ot, a 30. héttől esténként fürdés után masszírozom vele a pocakom és a ciciket. Nekem kellemes, hogy hasznos lesz-e, az majd kiderül.
Boldog Babavárást!
32h kismama
teljesen felesleges. vagy csíkos leszel, vagy nem, genetika, adottság, ki hogy hívja.
pont olyan kérdés, mint a "megereszkedik-e a mell a szoptatástól?". kinek igen, kinek nem. a barátnőmnek speciel megnőtt és ugyanott maradt... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!