Ekkora eltérés hasi és hüvelyi uh között? Kérlek írjatok!
Utolsó mensim március 10, ez alapján 11 hetes lennék.
11-én voltam HÜVELYI uh-on, ahol crl:14mm volt, akkor azt mondta az ultrahangos, hogy 7+3 hetes.
Ma voltam a saját dokimnál az ambulancián, ahol egy elég régi hasi uh-gal nézett, ő crl:17 mm-t mondott.
Szívhang volt most is.
Kérdeztem, hogy több, mint 2 hét alatt csak 3 mm-t nőtt???? és, hogy számít-e , hogy a múltkor hüvelyit néztek, azt mondta, hogy igen számít.
A papírra meg 8 hetet írtak.
De tényleg ekkora különbség, eltérés lehet?
Legközelebb jún 15-én kell mennem, a kötelező nyaki redő mérésre, mivel azt mondta 3 hét múlvára kérjek időt az uh-ba.
Ugye minden oké? Járt már így valaki?
Januárban volt missed abom, ott valószínű ki sem fejlődött, mert csak 5 és 12 hetesen néztek akkor és üres petezsák volt.
Ez szerintem túl nagy eltérés.
A kalkulátor szerint valóban 11 hetes körül lehetsz, de ez csak akkor igaz, ha szabályosak (28 naposak) voltak a ciklusaid.
Szerintem itt az lehet, hogy Neked hosszabb ciklusaid voltak, s később volt a peteérésed. A 3hét különbség nagynak tűnik, de lehet, hm semmit nem jelent.
Hány naposak voltak a ciklusaid?
Olyan 32 naposak, és a 17. és a 20 napomon voltunk együtt anno, tehát kb egy héttel később volt pém.
Az alapján akkor 10 hetes vagyok.
Régi hasi uh mutathat ennyivel kisebb méretet, vagyis nőtt a magzat, de csak ennyit?
Nekem mindig csak hasi ultrahangon nézték, a 12. heti volt csak hüvelyi.
6 hetesen egy 11mm-es petezsákot láttak csak, benne semmit. Menjek vissza 2 hét múlva.
Elvileg már 8 hetesnek kellett volna lennie, a baba volt 11mm, volt szívhang, de a papírra csak 7 hetest írtak. Újból menjek vissza 2 hét múlva.
A picur 31mm, és már 10 hetesek voltunk. Azt is írták a papírra. Újabb 2 hét.
A 12 hetes ultrahangon korának megfelelő, 51mm-es, jól számított terhességi kor.
Csak valamiért 1 hetes csúszásban volt, de azt az egy hetet behozta. Nem egyforma gyorsan fejlődnek, meg ilyen pici korban még szerintem nem lehet pontosan meghatározni a méretét.
Pontosan tudom a fogantatás napját is és aszerint pont jókor voltam ultrahangon.
De az is lehet, hogy a doki elnézett valamit, mert 2 hét alatt bizony igen kevésnek tűnik az a 3mm. Én még azért elmennék jövőhéten is, biztos, ami biztos. Inkább nézzék meg többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!