Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent, ha szurkálgat a...

Mit jelent, ha szurkálgat a hasam úgy 6-7 hetesen? Tegnap este kicsit fájdogált is, de nem görcsölt. Mára elmúlt. Ugye nem kell aggódnom?

Figyelt kérdés
UH-n hétfőn voltam, minden ok volt, már pulzált a kis szive.
2009. máj. 27. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
nem kell aggódni mert nyulnak a szalagogk ill nö a méhed és azért fájdogál és szurkál! mi 12 hetesek vagyunk és sokat idegeskedtem én is hogy minden rendben legyen !minden jot kivánok!
2009. máj. 27. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elsőhöz.Nyúlnak a szalagok.Bár még picike a babód,de azért hatalmas munka folyik ám odabent!:)Az ilyen fájdalmak miatt nem kell aggódni,teljesen normális.Még az enyhe mensi jellegű fájdalom is.Persze csak akkor ha nem görcsölsz és nincs vérzés!

20 hetes vagyok és még mindíg vannak ilyen tüneteim,feszül,szúr,nyilal stb.és már a babám is boxol rendesen:)

boldog,kellemes babavárást!

2009. máj. 27. 11:30
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtatást. :)
2009. máj. 27. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is szúrkálgat,és érzem,hogy van méhem:).Magnéziumot szoktak javasolni(5hetes)
2009. máj. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!