Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem eszem, csak d. u.2-kor...

Ha nem eszem, csak d. u.2-kor először, akkor az befolyásolja a babám szül. Súlyát, vagy a pocakban a közérzetét?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is!!
2012. jan. 18. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokáig vagy fent akkor nem hiszem. Nekem is ide oda csúsztak a napok.:) Alényeg, hogy ne legyél éhes. Illetve ha az vagy akkor tudj enni. A súlyát sem befojásolja. Nyugodj meg és pihenj sokat! Könnyű szülést kívánok!
2012. jan. 18. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásolja, de neked nem tesz jót, ha a vércukor szintedet nem tudod folyamatosan rendben tartani... a keringésnek sem tesz jót. A babának közvetlenül nem árt... Ezt onnan tudodm, hoygy én a 20. hétig csak hánytam, kis híja volt, hogy nem kerültem kórházba, fogytam 5 kilót a 20. hét végére. Enni csak este tudtam úgy, hogy ne hányjam ki (de akkor is kb. csak háromféle ételt).
2012. jan. 18. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, 11-ig tuti fent vagyok. Nem, az a bajom, hogy nem vagyok éhes. Próbáltam enni d.e. a baba miatt, de nem megy. Este viszont huhuuu... :) Egyébként 23 hetes vagyoK!
2012. jan. 18. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Ha nem is eszel 2-ig, azért legalább igyál. :)) (Tea, gyümölcslé, víz, vagy valami turmix).
2012. jan. 18. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy bármelyiket befolyásolná, maximum a tiédet!

Bár szemmel láthatólag Te jól vagy! :o)

Inni tényleg igyál, ezzel egyet értek.

Én 22 hetes vagyok, sokszor csak este leszek éhes igazán én is! :o)

2012. jan. 18. 14:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Inni iszom, azzal nincsen probléma, csak az a fránya étkezés.. Teát szoktam inni, mézzel!
2012. jan. 18. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Hasonlo cipoben jarok.12-13hetes terhes lehetek ,van egy 14hos kislanyom es bizony csak delutan 2korul jutok el az elso etkezesig.De fent vagyok en is sokaig 11-12,na addig szerintem bepotolom amit delelott elmulasztottam.Inni iszok az nem tart sokaig.Boldog babavarast.
2012. jan. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!