Nem hizom, mitol lehet ez? Tobbi lent
30 hetes kismama vagyok, 58 kg, indultam es jelenleg 65 kg vagyok. Sot nem csak jelenleg, mar egy jo ideje. Meg a vedono is megjegyezte hogy keveset hiztam. Lehet ebbol baj, vagy ne aggodjak azon amit mondott?
koszonom a valaszokat
Hát én a 30. hétig alig híztam, az utolsó 10 hétben jött fel több, de így is csak 8 kiló jött fel, úgyhogy ehhez képest, de tök jól állsz. :)
Nem hiszem, hogy aggódnod kéne, főleg ha szépen fejlődik a babád.
Amúgy nem híztál keveset, mert te úgy látszik inkább eddig szedtél magadra, és most már kevesebbet hízol. Én meg fordítva csináltam. Egyik sem gond, ha a baba jól van.
Eddig híztál 7 kilót? Ez miért kevés? Ez számomra a normális kategóriába tartozik, nem érzem, hogy kevés lenne.
Én 57 kilóról indultam, 30 hetesen 60 kiló voltam. Na akkor ez mi, ha nem kevés? :) De hozzáteszem senki nem idegesített azzal, hogy ez kevés lenne, a védőnőm sem mondott semmi ilyet, mivel a babám jól fejlődött és én is jól éreztem magam. Utána még rám jött vagy 5-6 kiló, úgyhogy én a végén híztam többet, te meg nem. Nem hiszem, hogy bármelyik dolog is rosszat jelentene.
Ne aggódj! Én nem csak hogy nem hízom,időnként még fogyok is egy kicsit.66,5 voltam 10.hét környékén,előtte 70kg körül lehettem, most 37 hetes múltam és 68,5 kg vagyok.A babámnak semmi baja nincs!Szépen fejlődik, gyarapszik!
Nekem is szólt a védőnő, azt hitte evészavarom van :)De megnyugtattam, hogy nincsen, csak ilyen típus vagyok.Az első terhességem is hasonló volt.Szép 3200gr-mos lányom született 37+6 hétre.
Miért akarsz ettől többet hízni?! :)))
Én ugyan csak 23 hetes vagyok, de 0 kg plusszal, az elején 3 kg-ot fogytam is.
A 7 kg hízás teljesen rendben van.
Én a 30. héten kb 5-6 kilónál tartottam és szülni +8al mentem. 3,45kg volt a babám és 52 centi.
Amíg az UH nem mondja, hogy kicsi a baba, vagy a lepénnyel valami baj lenne, addig kb mindegy, hogy mennyit hízol.
Ilyenkor ugye változhat a saját testsúlyod és a terhességgel együtt járó dolgok (baba, magzatvíz, lepény, megnövekedett méh, mellek és a vízvisszatartás) összege adja a teljes változást. Tehát, ha te sokat fogysz, akkor adott esetben lehet, hogy könnyebb vagy, mikor szülni mész, mint a terhesség előtt. (Te fogysz mondjuk 10 kilóg, és a baba+a többi összesen 6, akkor -4 lesz a végeredmény.)
De ez inkább nagy túlsúllyal rendelkezőknél fordul elő.
Nem tudom miért aggódik a védőnőd, eleget híztál. Én 31 hetes vagyok, 49 kg voltam a terhesség előtt, most vagyok 54, a védőnő szerint ez így teljesen ok, sőt meg is dicsért hogy odafigyelek magamra. Pedig nem, csak valahogy engem elkerült a kívánósság, szerencsére.
Örülj neki, hogy nem hízol sokat. Bár még vissza van 10 hét, addig még bőven szedhetsz fel kilókat.
Koszi a valaszokat.
En dehogy akarok, tobbet hizni, igy sem erzem hogy ez sok lenne, hisz csak pocira hiztam. A vedonom mondta hogy szerinte ez keves, mert nagyon feszul a bor a hasamon, es hogy ha lenne rajtam sulyfelesleg akkor fele ennyire nem fajna mint most. En nem ertem hogy miert baj az ha nem hizom.
A baba szepen fejlodik, teljesen egeszseges. Eddig kb. 1600g-ra becsulte a doki a sulyat. Szerintem tok normalis. Megnyugodtan, hogy nem csak en tartom butasagnak azt amit a vedono mondott.
Megegyszer koszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!