Mennyire lehet adni a csucsos - széles, jobbról mozog - balról mozog babonára?
Ez csak kitaláció. Nekem az első terhességemnél kerek, széles hasam volt (nem azért, mert sok plusz volt rajtam), és mégis fiú volt a pocakban.
Most szintén ugyanolyan a hasam, lányka lesz 3 héten belül.
Hülyeség! Nekem 2 gyerekem van (útban a harmadik)és mindkettővel egyforma csúcsos volt a hasam, és az egyik fiú, a másik kislány. Öreg néni megkiabált az utcán, hogy biztosan fiam lesz, mert annyira csúcsos a hasam, én meg magamban mosolyogtam.
Ez teljesen alkati kérdés.
nekem szintén csúcsos a hasam,mintha felcsatoltam volna egy kosárlabdát.:)mindig jobb oldalon van a babám,ott rugdos,bal oldalra át sem megy és kislányom lesz!az elsőnél hatalmas széles,de csúcsos hasam volt,mindenhol mozgott,és ő is lány lett.hülyeség ez a babona dolog.vagy bejön vagy nem.
37+4 h km
Semmit nem lehet adni a babonákra. :)
Tapasztalat is. Mind a két terhességemnél csúcsos volt a hasam, idősebbek mondták is "tuti fiú". 2 kislányom van. :)
A savanyú vagy édeset kíván a kismama.... is csak babona.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!