Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek volt csúcsos a pocija...

Kinek volt csúcsos a pocija és Lány született?

Figyelt kérdés

Van már egy Kis Fiam,NEM adnám 1000 lányért se!!!

Jön a kistesó,holnap megyünk 4d re,holnap kiderül ki lakik a pociba.

A Pocim megint csúcsos.

Azegészség az első,mindeggy is ki jön közénk,de tudom férjem nagyon vágyik egy hugira.

Csak az érdekelne,valakinek volt e csúcsos pociba kislány.

Azt is tudom,holnap úgyis kiderül,ez csak kis kíváncsiság.

2009. dec. 11. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég csúcsos hasam volt, lányom lett. Ez csak babona, nincs alapja. Lehet ilyen is, olyan is. Van akinek bejön, de nem mindenkinek. 18 hós kislány anyukája.
2009. dec. 11. 09:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ,tudom mind mind babona a nemekkel kapcsolatos dolgok. Édes-sós stb !

De érdekelne azért,akár több babás különböző nemű gyerközök anyukája tapasztalata.

2009. dec. 11. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Az hogy milyen alakú a hasad, az nem a baba nemétől, hanem hasfal izomzatának állapotától függ. Akinek egyszer csúcsos volt, annak általában másodszor is csúcsos lesz a hasa.

Nekem háromszor csúcsos, 2 lány 1 fiú.

2009. dec. 11. 09:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Ma nem megy a fogalmazás...

Bocsi,gondolom így is értitek...

2009. dec. 11. 09:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki azt monta mikor először meglátott, hogy láttom fiad lesz. Mikor mondta hogy lány nem akarták elhinni, meg mondták hogy biztos valamit félrenéztek, mert ilyen csúcsos pocakban cak fiú lehet. Még az ingás módszer is fiút jósolt, sőt még a 18 hetes uh. elött azt is álmodtam hogy fiam lesz. Hát nem így lett, mert egy csodaszép kislányom született. Egyébként a védőnő azt mondta, hogy ez alkattól függ, és azért ilyen a pocakom, mert vékony a derekam. Az utolsó hónapban sem látszott rajtam hátulról hogy kismama vagyok.
2009. dec. 11. 09:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem!Mindenki azt mondta fiam lesz,persze lány lett.
2009. dec. 11. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is először kisfiam született. Akkor is mindenki megmondta hogy hegyes a hasam, tuti fiú. Én mondjuk még UH-k előtt éreztem is hogy csak fiú lehet.

Az is lett. Aztán most nemrég született a lányom. Vele is teljesen csúcsos hasam volt, még a közértben is odaszólt az eladó nő hogy ugye fiút várok, mert ez egyértelműen fiús pocak.

Mondtam hogy nem, most lányom lesz az UH szerint, és az is lett szerencsére :)

Ja és nincs vékony derekam amúgy szóval ez nálunk nem jött be

2009. dec. 11. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelműen csúcsos volt, kislányom lett. A barátnőmnek egyértelműen széles a hasa, 100%, hogy kisfia lesz.
2009. dec. 11. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A sógornőmmel együtt vártuk a babákat. Neki széles pocija volt, fia lett, nekem csúcsos, és lányom lett.
2009. dec. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!