Kinek volt csúcsos a pocija és Lány született?
Van már egy Kis Fiam,NEM adnám 1000 lányért se!!!
Jön a kistesó,holnap megyünk 4d re,holnap kiderül ki lakik a pociba.
A Pocim megint csúcsos.
Azegészség az első,mindeggy is ki jön közénk,de tudom férjem nagyon vágyik egy hugira.
Csak az érdekelne,valakinek volt e csúcsos pociba kislány.
Azt is tudom,holnap úgyis kiderül,ez csak kis kíváncsiság.
Köszi a gyors választ,tudom mind mind babona a nemekkel kapcsolatos dolgok. Édes-sós stb !
De érdekelne azért,akár több babás különböző nemű gyerközök anyukája tapasztalata.
Az hogy milyen alakú a hasad, az nem a baba nemétől, hanem hasfal izomzatának állapotától függ. Akinek egyszer csúcsos volt, annak általában másodszor is csúcsos lesz a hasa.
Nekem háromszor csúcsos, 2 lány 1 fiú.
Ma nem megy a fogalmazás...
Bocsi,gondolom így is értitek...
Nekem is először kisfiam született. Akkor is mindenki megmondta hogy hegyes a hasam, tuti fiú. Én mondjuk még UH-k előtt éreztem is hogy csak fiú lehet.
Az is lett. Aztán most nemrég született a lányom. Vele is teljesen csúcsos hasam volt, még a közértben is odaszólt az eladó nő hogy ugye fiút várok, mert ez egyértelműen fiús pocak.
Mondtam hogy nem, most lányom lesz az UH szerint, és az is lett szerencsére :)
Ja és nincs vékony derekam amúgy szóval ez nálunk nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!