Hogyan lehet két várandós Felicitas csomagot is kiváltani?
Hát túl sok dolog nincs benne nem érdemes érte nevet meg címet adni.A kórházba ha nem töltötted ki is kaptál utána meg sose kértem el .
név,cím,születés,telefonszám 4 db pelusért meg reklámért szerintem sok
15:16os vagyok.
MEgtalaltam de itt azt irja h kerjem a vedonotol azt a kis fuzezet.neten keresztul nem lesz ilyenem akkor,igaz?vagy h is van ez?
Hát hogy kétszer hogy lehet kiváltani, azt nem tudom, de szerintem nincsenek benne olyan veszett értékes dolgok, hogy érdemes lenne emiatt lobbizni.
Én az első védőnői látogatás alkalmával kaptam a Felicitas 1. kiskönyvét a védőnőmtől kismamaújságok és babás kiadványok kíséretében. Ebben a tájékoztatóban van a kupon, amit be tudsz váltani a kijelölt helyeken.
Ami nekem érdemben benne volt:
1 db Pampers újszülött pelenka
1 db újszülött cumi
1 db termékminta a Sudocrem popsikenőcsből
1 db mini Parodontax fogkrém
3-4 filter tejelválasztást serkentő Mecsek tea
1 db anyatejtároló műanyag doboz
A többi prospektus, főleg a termékek reklámanyaga + a Felicitas 2. kiskönyve a négyből.
A harmadik trimesztertől lehet kiváltani, bár tőlem nem kérte az eladó, hogy nyissam szét a nagykabátot hagy lássa a pocimat. :)
Én sem rád értettem, hogy lobbiznál, hanem arra aki ezt kétszer kiváltja.
És jól írta az utolsó válaszoló, akár két különböző néven kis ki lehet tölteni két kupont, keressék csak meg és azonosítsák be. Hát van ilyen.
A sudocrem minta rendes tégelyes (ha igen, gondolom az a kis mini), vagy ilyen kis lapos csomagolásban van, mint az avon arckrém minták?
Most pakolom össze a kórházi csomagot és ha nem muszály nem cipelem a már megvásárolt nagy dobozos sudocrem-et. Így is rengeteg holmit kell bepakolni egy kicsi bőröndbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!