Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet két várandós...

Hogyan lehet két várandós Felicitas csomagot is kiváltani?

Figyelt kérdés
Itt olvastam a korábbi témák között, hogy valaki kétszer is kiváltotta. azt hogy csinálta?????
2012. jan. 17. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát túl sok dolog nincs benne nem érdemes érte nevet meg címet adni.A kórházba ha nem töltötted ki is kaptál utána meg sose kértem el .

név,cím,születés,telefonszám 4 db pelusért meg reklámért szerintem sok

2012. jan. 17. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
en azon lepodtem meg h elso gyerekkel 4eve mikor megkaptam a kiskonyvem,eleve kaptam a vedonotol kismama ujsagot,meg mittudom en mar mit meg,meg gondolom ezt a felicitasos izet is...es emlekszem h ki is valtottam,de most meg semmit nem adott!!csutortokon jon akkor megkerdezem,de ha nem ad,akkor itt a neten en ezen az oldalon nem latom h mit kene csinalnom ahoz h kapjak.?
2012. jan. 17. 15:16
 13/20 anonim ***** válasza:

15:16os vagyok.

MEgtalaltam de itt azt irja h kerjem a vedonotol azt a kis fuzezet.neten keresztul nem lesz ilyenem akkor,igaz?vagy h is van ez?

2012. jan. 17. 15:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát hogy kétszer hogy lehet kiváltani, azt nem tudom, de szerintem nincsenek benne olyan veszett értékes dolgok, hogy érdemes lenne emiatt lobbizni.

Én az első védőnői látogatás alkalmával kaptam a Felicitas 1. kiskönyvét a védőnőmtől kismamaújságok és babás kiadványok kíséretében. Ebben a tájékoztatóban van a kupon, amit be tudsz váltani a kijelölt helyeken.

Ami nekem érdemben benne volt:

1 db Pampers újszülött pelenka

1 db újszülött cumi

1 db termékminta a Sudocrem popsikenőcsből

1 db mini Parodontax fogkrém

3-4 filter tejelválasztást serkentő Mecsek tea

1 db anyatejtároló műanyag doboz

A többi prospektus, főleg a termékek reklámanyaga + a Felicitas 2. kiskönyve a négyből.

A harmadik trimesztertől lehet kiváltani, bár tőlem nem kérte az eladó, hogy nyissam szét a nagykabátot hagy lássa a pocimat. :)

2012. jan. 17. 20:25
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem lobbizok, csak nem értem, hogy hogyan nem vették észre a rendszerben, hogy jogtalanul váltott ki valaki két csomit.
2012. jan. 17. 21:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez úgy lehetséges, hogy bemész a boltba és oda adod a kupont. Az eladó elteszi a többi közé, a csomagot pedig oda adja. A kuponokat ő bizonyos időközönként elpostázza a Felicitas számára. Tehát annak a személynek aki többször váltotta ki, biztosan több kuponja volt. Valahonnan szerzett, vagy kapott. Ez nem számítógépes rendszeren keresztül működik, tehát probléma nélkül át tudja venni többször, ugyan is a kutya nem ellenőrzi. Így fel sem tűnik senkinek. De tényleg nincs benne nagy érték, ami miatt megérné.
2012. jan. 17. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Én sem rád értettem, hogy lobbiznál, hanem arra aki ezt kétszer kiváltja.

És jól írta az utolsó válaszoló, akár két különböző néven kis ki lehet tölteni két kupont, keressék csak meg és azonosítsák be. Hát van ilyen.

2012. jan. 18. 12:32
 18/20 Atroposz ***** válasza:
Nálunk a csomagban ezek vannak:suducrem minta,cumi ,fejős pohár,sok papír.
2012. jan. 19. 13:39
 19/20 A kérdező kommentje:

A sudocrem minta rendes tégelyes (ha igen, gondolom az a kis mini), vagy ilyen kis lapos csomagolásban van, mint az avon arckrém minták?

Most pakolom össze a kórházi csomagot és ha nem muszály nem cipelem a már megvásárolt nagy dobozos sudocrem-et. Így is rengeteg holmit kell bepakolni egy kicsi bőröndbe.

2012. jan. 20. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Kis tégelyes a krém. van benne tej serkentő teafű, cumi, tej tároló pohár, fogkrém(kis tubus), és 1 pelenka. Jó egészséget.
2012. jan. 20. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!