Az éjjel nem nagyon tudtam aludni. sokszór felébredtem és ilyenkor éreztem a baba mozgását. /23hetes vagyok/vajon azért mozgott mert én is fenn voltam, vagy mindig mozog éjjel csak nem érzem mert alszom?
ugyan úgy ahogy nappal, néha fenn van, néha alszik. Születése után is fel fog kelni éjszaka, nekik még ilyen a ritmusuk. Szerencsés vagy hogy amúgy tudsz aludni, sok baba nem is hagyja csak pár órát szundítani a mamát :)
Minden jót!!
Szia!
Megérzi a bab ha nem alszol és ő is felébred. Én ezt már sokszor tapasztaltam. Olyankor mindig rugizza az oldalamat. Ha sétálsz egy kicsit a lakásban akkor elvileg ő azt érzi hogy ringatod és vissza fog aludni, így meg te is vissza tudsz feküdni. Nappal is ha járkál le- föl az ember azért érzi ritkábban a baba mozgását mert ő úgyérzi ott bent hogy ringatják.
Üdv: 25 hetes kismami
Ezen már én is godnolkodtam, hogy nem alszik, vagy nem érzem?
Mert ha alszom, én sem érzem, hogy mocorog, de amint felébredek, ő is rugdalózik kicsit.
Szeritnem mindegy is, a lényeg, hogy szerencsések vagyunk, hogy tudunk aludni:-) 30 hetes kismama
(most voltam egy hetet kórházban, mellettem egy 25 hetes kismama alig aludt éjjel, annyit rugott a picije)
köszönöm, aranyosak vagytok
és nagyon boldog babavárást és babázást kívánok nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!