Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés jele lehet?

Vetélés jele lehet?

Figyelt kérdés
Dec. 7-én menstruáltam utoljára, két + tesztem van, szerdán megyek orvoshoz. enyhe görcsöket, szurkálásokat érzek, kicsit több folyásom van. Mi ez? Vetélés jele lehet?
2012. jan. 16. 13:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és néha olyanokat érzek, mint amikor mozog a baba a pociban. ( Van már egy babánk, így tudok hasonlítani.)
2012. jan. 16. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
ez nem vetélés!ha vérzel akkor van baj!!a terhesség alatt természetes hogy több a folyásod!nekem is voltak enyhe görcseim.
2012. jan. 16. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
a mozgások amiket érzel azok szerintem bélmozgások ugyhogy csak nyugi!
2012. jan. 16. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nincs semmi gond nyugi pihenj sokat
2012. jan. 16. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁ , dehogy vetélés. Az a jó, hogy érzel enyhe görcsöket, meg van folyásod, ezek tipikus terhes tünetek! Én mindig örülök amikor kicsit érzem ezeket mert bennem olyankor az van, hogy "de jóóóóóó akkor most nő a méhem meg a babó"! Csak akkor van gond, ha vérzel, vagy görcsölsz nagyon erősen! Nagyon jóóó babavárást!10hkm
2012. jan. 16. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
A bő folyás természetes. Ha 28 naposak a ciklusaid is csak 5 hetes vagy, a baba nem mozoghat, ha 20. gyereket szültél se! Az tuti nem a baba... Vetéléstől akkor kell tartani, ha görcsölsz és barnázol, rózsaszín folyásod van és egyre erősödik vagy már ne adj Isten vérzel.
2012. jan. 16. 13:41
 7/7 Atroposz ***** válasza:
Ne izgulj ez a terhességgel jàr.Boldog baba várást!
2012. jan. 16. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!