Amióta terhes vagyok, reggel kivánom a főtt ételt. Ez nem baj?
Figyelt kérdés
kismama-menűt rendelek ebédre,de amikor reggel meghozzák-7kor-máris eszem belőle,kb a felét. a másik felét délben. este viszont nem vagyok éhes,csak gyümölcsöt eszem vagy teát iszom. nem baj ez a babának és nekem? régen pont forditva volt..2012. jan. 16. 09:15
1/4 anonim válasza:
dehogy baj! miért ártana? :) egyél sok gyömölcsöt, meg tápláló ételt. ennyi :)
23 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor annyira tudok irigykedni!! :)
Én már 1 éve szültem.
De sajnos szinte minden reggel azzal telt, hogy megettem szépen a reggelimet, azt mentem odaadni a wc manónak, mert nem maradt meg bennem.Ezek után meg meggyötörve feküdtem délig az ágyban!! :(
Szerintem nincs azzal semmi baj ha reggel főtt ételt eszel.Tulajdonképpen így napközben hasznosul, és nem raktározódik el éjjelre.Ha gyümölcsöt eszel az nagyon jó, mert kell mind a kettőtöknek a sok vitamin.Azt egyél, és akkor amikor kívánod.A tested nem hazudik! :)
Boldog baba várást és könnyű szülést!!!
4/4 anonim válasza:
nem baj persze.én az első három hónapban mindig kihánytam a reggelit meg a vacsorát.de azóta volt hogy krumplis tésztát meg rakott káposztát ettem reggelire.és nagyon jól esett.persze eszem sok gyümölcsöt is!én mindig azt eszem amit megkívánok!edd te is azt amit a szervezeted szeretne!18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!