27 hetesen önkielégítés, nem árt a babának?
Figyelt kérdés
a férjemmel is sokat vagyunk együtt de ez is kell remélem árt neki!?2009. máj. 26. 14:52
1/7 anonim válasza:
Nem árt, csak a fertőzésveszélyre figyelj mindkét esetben! Ilyenkor könnyebben elkapunk bármit!
3/7 anonim válasza:
Gondolom, úgy akartad írni, Nem árt neki. Szerintem nem, nyugodtan, csak oda kell figyelni a mennyiségre és a higiéniára.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok, aki lepontoz, legalább vállalja fel a véleményét!
5/7 A kérdező kommentje:
igen azt akartam irni hgoy remlem NEM áárt neki!
köszi a válaszokat
2009. máj. 26. 15:24
6/7 anonim válasza:
Nem árt. Csak azért tarts mértéket. :) Úgy értettem, napi 1... Mert azért a méh elég nagy már, az összehúzódás is, és az ocitoxin, ami az orgazmus hatására felszabadul, szintén összehúzódásokat okoz.
7/7 anonim válasza:
Altalaban ez normalis dolog,hazudik az aki nem vallja be hogy csinalja,(aki fuj-t irt pl.)ha karos lenne,akkor tiltana az orvos.Altalaban a legutolso periodusban kell vigyazni.En sose kivantam ugy a szexet mint terhessegem alatt,raadasul volt egy periodus amikor kisebb fertozes miatt meg volt tiltva,olyankor kenytelen voltam egymagam csinalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!