Hol a legolcsóbb a Tena Lady betét amit szülés után
kell használni?
Én sima betétet használtam + jól kibéleltem a varrás miatt vattával (jó puha volt és szellőzőzni is tudott) és rá mull lap,hogy ne legyek tiszta vatta.Egyébként egy átlagos mensinél nem volt erősebb a vérzésem.
2012. jan. 15. 17:45
Gyógyszertárban lehet kapni darabra is, szerintem ott jön ki a legolcsóbbra. Azt hogy kinek melyik kell, nagyon változó. Én pl császárral szültem s tettek be egy drain csövet amin keresztül tisztult a szervezetem, így a Tena Lady csak 3 napig kellett. Utána már sima betét elég volt, igaz, éjszakai típus, de abból bármelyik fajta.
De a Tena-ból a minit azért ne, van belőle normál vagy extra. Inkább legyen jobb a nedvszívóképessége, azaz vegyél szerintem extrát, néhányat.
2012. jan. 15. 17:46
Én sima betétet használtam.A rossmannban lehet kapni facelle ha jól emlékszem,sima rossmannos.Az éjszakait vettem az hosszabb és szárnyas.Tökéletesen megfelelt és még olcsóbb is.
2012. jan. 15. 18:18
Én vettem egy sima betétet dm-es óriásit, a másik az bella lady inkontinencia betét.Az is tök jó rá!
2012. jan. 15. 18:45
a lidl-be és aldi-ba is lehet kapni olyat ami jó, én is ott vettem éjszakait olcsón.
2012. jan. 15. 18:52
vatera-teszvesz - sok kismamának megmarad egy csomó és nem tud vele mit kezdeni, fillérekért odaadja
2012. jan. 15. 18:58
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát holnap töltöm a 35 hetet és össze akarom már készíteni a kórházi csomagot, így akkor nem is veszek Tena ladyt :))
8/10 cirmos macskafül válasza:
En is vettem, mert mindenhol ezt olvastam... Az anyukamnak elmondtam es "kinevetett " ~ nem nevetett ki,de mondta hogy teljesen felesleges. Menstruacios verzesre szamithatok es te is. Inkabb olyat kell venni ami kenyelmes.
2012. jan. 16. 22:09
Az első vagyok...
Kedves utolsó akkor a te anyukád elég finom,az enyém annyit kérdezett,hogy nem akarok majd wc-re kimenni és azért akarok pelenkát venni....miután 3 gyereket szült gondoltam nem jövök azzal,hogy a neten azt írják,hogy az a jó ezért én is azt veszek...szóval nem vettem és tényleg tök felesleges lett volna annyi pénzt kifizetni érte mikor egy sima betét is megteszi.
2012. jan. 16. 22:21
10/10 cirmos macskafül válasza:
Csak azert irok meg mert kaptam egy cinikus valaszt. Szules alatt 12 oran keresztul folyt a magzatvizem. 1 csomag tena betet utan meg elkuldtem a ferjem meg egy csomagert. A vegen csaszar lett. Utana mar csak 1-2 napig kellett.
2012. márc. 10. 09:10
Kapcsolódó kérdések: