A DM-ben lehet kapni szülés utáni bugyit? Néztem, de nem találtam. És Tenából azt kell venni, amire inkotencia-betét van írva?
A betétből jól jársz ha azt veszed! Én a normál méretűt vettem! Na meg utána nagyobb méretű betétet vettem.
A bugyit azt nem tudom, talán patikában lehet venni!
Van a DM-ben, jessa márkájú.
Én egyébként nem vettem bugyit, szerintem felesleges. A normál bugyijaim jól tartották a betétet.
Betétből pedig jessa inkontinencia betétből a legnagyobb méretet vettem, az 10 darabos.
Nem lehet tudni ugyanis, hogy mennyire vérzik az ember utána, Tenában úgy tudom vagy 30 db van.
Az első szülésem után 4 hétig az inkontinencia betét kellett, irtóra véreztem, a második baba után viszont egy csomag is alig fogyott el, utána normál betét is megfelelt.
Szép szülést, jó babázást!
DM-ben lehet kapni 5 darabos eldobható papírbugyit, S, M, L stb méretben, 6-700 ft, épp a héten vettem.
Itt nálunk azon a részen van, ahol a zoknik/bugyik/harisnyák vannak.
Alig lehet észrevenni, inkább kérdezz meg egy eladót. Ilyen kis papírdobozban van.
Én is Tenát vettem (extra), ezutánra pedig éjszakai szárnyas betétet.
A dm-ben van eldobható bugyi, 5 db-os, betétből én az első terhességemnél a jessa inkontinencia betétet használtam az elején, nagyon bevált. Most ismét azt vettem.
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!