5 hetesen mekkorának kellene lennie?
Figyelt kérdés
Tegnapi uh szerint 2 mm es a babám, úgy tudom és a doki is azt mondta h kicsi 5 hetesnek, vissza kell mennem 2 hét múlva hogy újra megnézze. Utánanéztem, van ahol 5 hetesre 5 mm-t de van ahol pont 2 mm-t írnak...2009. máj. 26. 13:41
2/8 anonim válasza:
Változó lehet. Senki nem tudja meg mondani,mikor fogant. De még nagyon apró,egy hét és már pulzálni fog a szivecskéje! csodálatos :-)
3/8 anonim válasza:
5 hetesen a petezséknak kell 12 mm-nem lennie, nem a babának! Babaméretnek teljesen jó a 2 mm. Nézd meg ezt az oldalt:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Petezsák-ra nem mondott méretet.
Csak annyit mondott "itt lehet, de nagyon pici, látja 2mm csak...)
Remélem nem lesz gond. ez a 3. terhességem. Tavaly 2 babát vesztettem e :(
2009. máj. 26. 14:21
6/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond. Nekem 4 és fél hetesen még semmi nem volt, csak a petezsák és 6 hetesen tegnap 6,5 mmes baba volt benne. És ez a méret teljesen normális. Már a szivecskéje is pulzált. :)
Nyugodj meg, mert megérzi a baba, ha aggódsz! Minden rendben lesz!
7/8 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen 4 mm. Az első babám 7 hetesen 6 mm volt. Szerintem nem túl kicsi a tied. Majd behozza.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást. Igyekszem nagyon pozitív lenni :)
Nagyon várom a jún 8-át, akkor láthatom újra, remélem minden rendben lesz.
2009. máj. 27. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!