Baj, hogy ilyenkor már jóslófájásaim vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 28+3 hetes vagyok, éjjel többször is felkeltem arra, hogy jóslófájásaim voltak. Ez ilyenkor baj? Nem fogok hamarabb szülni? Első terhességem.
Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 15. 10:35
1/6 anonim válasza:
Biztos jósló? Nekem is fájdogál a hasam, 26 hetesen, de én inkább erősebb keményedésekre gondolok...
2/6 anonim válasza:
nekem is volt, de magnézium magnéziummal. volt hogy bevettem lefekvéskor majd 4 órával késöbb is.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát elég erősen görcsöltem, már gondolkoztam azon is, hogy bemegyek a kórházba, nehogy itthon szüljek meg, aztán elmúlt, és megint jött :S Ezért gondolom, hogy jósló.
A magnéziumot én is szedem folyamatosan, mert kisebb alhasi fájdalmaim szoktak lenni, és a doki mondta, hogy szedjem őket, de ez teljesen más volt. Akiket kérdeztem azt mondták, hogy ezek jósló fájások voltak.
Köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 15. 10:51
4/6 anonim válasza:
Simán lehetett jósló, nekem a 29.héten volt, nagyon mensis fájások voltak és szakaszosan egy egész éjjel, mint kiderült a külső méhszáj nyílt ki egy centire.
5/6 A kérdező kommentje:
Én kicsit meg vagyok ijedve, mert végül is napközben folytatódtak. Remélem még nem akar kijönni a babókám :)
Köszönöm a válaszodat
2012. jan. 15. 16:22
6/6 anonim válasza:
Nyugi tuti nem , szedj magnéziumot és azért a dokinak említsd meg amint tudod, biztos ami biztos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!