Okozott-e valakinél görcsölést, hasmenést a cukorterhelés?
Szia.Igen nekem annó okozott.én nagyon rosszul voltam tőle.Hasmenésem lett,görcsöltem,és nagyon hányingerem volt,de csak kb 1 óráig,utána szépen lassan megszüntek a tünetek.Okozhat nálad is ilyed,de ha még holnap is megy a hasad akkor menj dokihoz mert az már tuti nem attól van.boldog babavárást
5 hós anyuka
szia!
nekem is ilyen tünetem volt anno, egész nap tartott, majd másnapra már elmúlt. az volt furcsa nekem, hogy előtte mindig székrekedésem volt, majd cukorterhelés után egész nap ment a hasam.
nem tudom a cukros löttytől volt-e vagy sem, de nem vagy egyedül ezzel.
Szia, nekem igen.
Volt is egy kérdésem, az konkrétan a hányinger miatt, én azt hittem nem marad bent a trutymó, utána a hasmenés nem is érdekelt már. Volt pár kedves válaszoló, aki csak nyafogásnak tartotta, de kiváncsi lennék mit szólt volna, ha neki lóg a nyála, iszonyat rosszul voltam utána is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Amúgy elég laza a nagydolgom alapból, én pl. nem székrekedéssel reagálok a vasra, ami ritka, de előfordul. A cukor után érezhetően fokozódott. Másnapra elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!