Igaz, hogy a masodik terhessegnel hamarabb meglesz a baba? Tapasztalatok?
Az ikres vagyok. Szerintem genetika, mert anyukám is 2 óra alatt szült engem, hugit meg még gyorsabban. (viszont terhesség alatt nem volt jól, velem félidőtől kórházban volt, mert elájult, stb, hugival is végig ellenőrzésre járt hetente szinte, de nem lett gond sehol) Én korán kezdtem nyílogatni, főleg az ikrekkel, dokim be is volt kicsit t@jva, de hála Isten nem jöttek nagyon korán. Lehet nagy a fájdalomküszöböm, az elején a lányomnál se és az ikreknél se éreztem csak tompa, egybefüggő fájdalmat ott lenn, mint aki meg van fázva. Előtte 3 héttel úgy is volt, azt hittem akkor is az a baj. Még jó hogy aztán mégis úgy döntöttem hogy bemegyünk a kórházba.
Lányommal ittan a málnalevél tehát, a fiúkkal meg ott volt a terhességi tesztemkor 14 hós lányom, aki nem hagyott pihenni, mert egy zsizsikes csaj most is. :-)
Én hajnali fél kettőkor mentem be a szülőszobára és 3 óra 5 perckor megszületett a fiam! :-)
27 éves voltam,széles a csípőm,ittam málnalevél teát,de anyukám is könnyen szült,a nagymamám is (anyai)!
Most tervezzük a 2.babót,remélem most sem "szívom" meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!