Rossz lett a terhelésem és eddig semmi bajom nem volt, most meg már tök úgy érzem beteg vagyok... hogy kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Sok véleményt hallottam és mindenki csak ijjesztget,pedig tök jól éreztem magamat,2 napja tök ideg vagyok emiatt a baba sem mozog annyit.Hétfőm fogad az orvosom addig is diétázgatok,de hogy kezeljem ezt lekileg,mert etljesen úgy veszem ki mindenki szavaiból,hogy ez betegség,pedig nem érzem rosszul magamat.8lett a terhelésem és 4.5 a sima.25hetes vagyok.Köszi a válaszokat.2008. ápr. 1. 15:17
11/11 anonim válasza:
Tudjátok vannak nők elég sokan,akik bármit megadnának egy gyerekért.Szinte bármilyen kockázatot vállalnának,csakhogy szülhessenek.Van akinek meg semmi sem tetszik,semmi nem felel meg,mindig talál valami nyafogni valót.Ez pláne így 30 felett ez eléggé nevetséges.Szerintem a kérdésére választ kapott az aggódó kismama,nincs semmilyen halálos nyavajája.
De aki ez a típus az mindig talál valamit amin hisztizhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!