SOS! Ugye mindenképp el kell folynia a magzatvíznek
mielőtt a baba kibújna?
Próbáld ki a zuhanyzós módszert, amit fent javasoltak, az be szokott válni. A meleg víz általában elmulasztja a jóslókat, és rendezi a valódi fájásokat. Ha viszont nem történik semmi zuhanyzás után sem záros határidőn belül, szerintem érdemes lesz lassan összeszedelőzködni. :) Sok szerencsét!
2012. jan. 13. 17:35
12/19 A kérdező kommentje:
az első nekem is magzatvízelfolyástól számítva 5 óra múlva született, akkor a fájásoktól összegrnyedtem, azt most is felismerném, de akkor ilyen egybefüggőek nem voltak
17:33 vagyok
Szerintem fel fogod ismerni az igazi fájásokat, ha már szültél egyszer. Bekem is voltak kemény jóslók, de nem tudtam volna összetéveszteni az igazi fájásokkal. Akkor már megmozdulni sem tudtam és nem egybefüggő volt, hanem rendszeres.
Nincs szülésznőd akit felhívhatnál? Vagy dokid?
2012. jan. 13. 17:40
14/19 A kérdező kommentje:
nincs, de holnap reggel megyek nst-re
Engem bekülttek szülés indításra és mikor beértem elindult magátol, na de hogy 2-3 percesekkel. már az elsö fájás után tudtam, hogy ez nem az ami eddig volt. Igazából a legtöbb fájás között könyörögtem hogy legalább 2 percem legyen pihenni. Habár így az elsö fájástól 5 óra múlva megvolt a gyerek.
Vagy is nekem is jött ment és már jött is a fájás.
Amúgy magzatvíz nekem kb 1 óra után folyt el de akkor is csak kicsit, majd férjem szerint a szülés közben volt elég.
2012. jan. 13. 17:46
Ha már folyamatos a fájás bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Függetlenül attól,hogy nem folyt még el a magzatvíz. Szerintem sürgősen hivj mentőt ha nem akarsz otthon szülni
2012. jan. 13. 17:58
ugyan, ugyan. A folyamatos fájás nem a semmiből jön...előtte van rendszeresség, nehogy mentőért szaladj és otthon sem kell szülnöd :-) a zuhany valóban mindent megold. A rendszeresség a lényeg és a ciklikusság. De hogy megnyugodj, menj be az ügyeletre...vesztenivalód nincs. lehet h már kinyílt vmennyire a méhszáj, és legalább megtudod :-)Egyértelmű 5-10 perceseket észre fogod venni, főleg, ha már van rutinod! Sok sikert!
2012. jan. 13. 18:54
Előző vok: a magzatvíz nem kell h elfolyjon. Nálam benn repesztették, amikor már kellően tág volt a méhszáj.
2012. jan. 13. 18:56
Szerintem se kell mindenképpen elfolyni a magzatvíznek. Barátnőmnél is burkot kellett repeszteni. A folyamatos fájdalom viszont érdekes. Nekem a terhességem vége felé volt ilyen. Enyhe fájdalom folyamatosan. Erre azt mondták, biztos nyom valamit. Szüléskor volt jó néhány fájdalom, de nem rendszeresen, aztán több, mint egy órányi nagyon erős és folyamatos fájdalom, ami egy pillanatra sem szűnt meg. Nem tágultam, így császár lett. Akkor derült ki, hogy belegabalyodott teljesen a köldökzsinórba és természetes úton nem is tudott volna megszületni.
2012. jan. 13. 20:19
Kapcsolódó kérdések: