"Terápiás céllal" mennyi időközönként lehet és mennyi konyakot meginni 20 hetesen?
Ugyanmár! A konyak jó méhlazító. Ha megiszol egy 2 centest semmi bajotok nem lesz tőle.
Egy pohár vörösbortól sem. (Azért ne mindennap).
Az orvos is javasolja, ha jól esik.
Szoptatás alatt pedig direkt javasolják a sört, igaz az lehet alkoholmentes is.
Előző: Az utcára se menjünk ki terhesen, mert a gyereknek nem kell a szmog.
A magzati alkohol szindróma pedig nagy mennyiségű alkohol rendszeres fogyasztása esetén fenyeget. Ez a konyak jó házi módszer, de akkor alkalmazd, hogyha a magnézium önmagában nem elég. És akkor se naponta vagy két naponta.
(A magnézium azért nyilván modernebb terápia.)
elhiszed, hogy orvos infúzióba adta? mert én nem.
inkább igyál meg 2 centet, de azt gondolom, nem jó az alkoholfogyasztás.
a terápiás célt meg az alkeszek találták ki!
Jobb, ha elhiszed, a terhespathológián használtak és kapaszkodj meg, HASZNÁLNAK MA IS alkoholos infúziót a koraszülés megelőzésére.
Attól, hogy nem hiszed, még így van. És orvosok között is sokan esküsznek a konyakra, mint a szülés visszatartás non plus ultra eszközére. A magnéziumban viszont pontosabban be van lőve a hatóanyag mennyiség, először azt kéne megpróbálni, ha nagyon durván keményedsz, akkor igyál 1-1,5 cl konyakot. De! A saját szakálladra csak akkor, ha nagyon kellemetlen és erős keményedést tapasztalsz.
Tényleg szoktak infúzióban alkoholt adni a kismamáknak, ha idő előtt beindul a szülés, és még leállítható a dolog, bár ma már ritkán alkalmazzák.
Én nagyon durván, és sokat görcsölök, sajnos a magnézium már néha nem elég. Ilyenkor egy pohár vörösbort szoktam inni (orvos ajánlotta), eddig mindig segített.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!