Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Terápiás céllal" mennyi...

"Terápiás céllal" mennyi időközönként lehet és mennyi konyakot meginni 20 hetesen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
??? Őszintén? Semennyit, bár én is hallottam keringeni efféle terápiás dolgot. Az alkohol, bármennyire is keveset iszol, bekerül a véráramba és még a lepény se szűri ki, így a babához is eljut... Neki meg biztosan nincs szüksége rá, még terápiaként se, érik az idegrendszere, annak az alkohol biztosan nem tesz jót...
2012. jan. 13. 15:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Dehiszen régen még infúzióba adták az alkoholt ha keményedett. Nekem pedig 1-2 cl.től már elmúlik a keményedésem. Csak kell hogy legyen benne valami...
2012. jan. 13. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Ugyanmár! A konyak jó méhlazító. Ha megiszol egy 2 centest semmi bajotok nem lesz tőle.

Egy pohár vörösbortól sem. (Azért ne mindennap).

Az orvos is javasolja, ha jól esik.

Szoptatás alatt pedig direkt javasolják a sört, igaz az lehet alkoholmentes is.

Előző: Az utcára se menjünk ki terhesen, mert a gyereknek nem kell a szmog.

2012. jan. 13. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Nőgyógyászat előadásokon is elhangzott régen, lazítja a méhet. Egyébként 1-2 cl, és kb 3-4 naponta. Magnézium meg akár 3*2 béres is mehet. Azt viszont érdemes lenne rendszeresen.
2012. jan. 13. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

A magzati alkohol szindróma pedig nagy mennyiségű alkohol rendszeres fogyasztása esetén fenyeget. Ez a konyak jó házi módszer, de akkor alkalmazd, hogyha a magnézium önmagában nem elég. És akkor se naponta vagy két naponta.

(A magnézium azért nyilván modernebb terápia.)

2012. jan. 13. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
24%

elhiszed, hogy orvos infúzióba adta? mert én nem.

inkább igyál meg 2 centet, de azt gondolom, nem jó az alkoholfogyasztás.

a terápiás célt meg az alkeszek találták ki!

2012. jan. 13. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Jobb, ha elhiszed, a terhespathológián használtak és kapaszkodj meg, HASZNÁLNAK MA IS alkoholos infúziót a koraszülés megelőzésére.

Attól, hogy nem hiszed, még így van. És orvosok között is sokan esküsznek a konyakra, mint a szülés visszatartás non plus ultra eszközére. A magnéziumban viszont pontosabban be van lőve a hatóanyag mennyiség, először azt kéne megpróbálni, ha nagyon durván keményedsz, akkor igyál 1-1,5 cl konyakot. De! A saját szakálladra csak akkor, ha nagyon kellemetlen és erős keményedést tapasztalsz.

2012. jan. 13. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Énb is a magnéziumot ajánlom elsősorban, de nyílván nem lesz bajod 1-2cl konyaktól ha nem óránkét iszod :D Egyébként én is ittam egyszer konyakot csak én fejfájásra mivel semmilyen borogatás, masszírozás, aromaterápia nem segített és már egy napja fájt a kobakom. És ettől pikk-pakk elmúlt. Szerintem az alkohol nagyon sok mindenre jó és kell is használni csak természetesen ésszel.
2012. jan. 13. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Tényleg szoktak infúzióban alkoholt adni a kismamáknak, ha idő előtt beindul a szülés, és még leállítható a dolog, bár ma már ritkán alkalmazzák.

Én nagyon durván, és sokat görcsölök, sajnos a magnézium már néha nem elég. Ilyenkor egy pohár vörösbort szoktam inni (orvos ajánlotta), eddig mindig segített.

31 hkm

2012. jan. 14. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!