Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális-e a terhesség legelej...

Normális-e a terhesség legelején a 2-3 naponkénti kis ideig tartó pecsételő barnázás?

Figyelt kérdés
5+3 (38. nap) vagyok ma, 2 halvány pozitív teszttel. Orvos csak jövő héten fog látni (időpontot akkorra kaptam). Járt már hasonlóan valaki? Mitől lehet a pici barnázás (nem vérzés)?
2009. máj. 25. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha halvány a teszted és még barnázgatsz is az progeszteron hiányra utalhat. Menj másik dokihoz, aki éppen rendel.Nekem 1 nap barnázás volt, azóta semmi. Nem mentem dokihoz. De ha neked mindig visszatér a barnázás, akkor az nem túl jó. Ráadásul már erősödnie kellett volna a csíknak a teszten.
2009. máj. 25. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp menj dokihoz nehogy vetélés elöjele legyen, ott kapsz babamegtarto tbl-t. honnan számolod az 5 meg 3 napot?
2009. máj. 25. 18:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó mensi első napjától számolom, eszerint vagyok ma 38 napos.
2009. máj. 25. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azonnal menj orvoshoz!Nekem ugyanígy barnázás volt és kaptam Utroestant,meg kiírtak táppénzre,veszélyeztetett terhes lettem.De hál istennek elmúlt és most már szépen növekszik.Most vagyok 11 hetes.
2009. máj. 25. 18:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Megijesztettetek....semmi rosszullét, fájdalom, fáradság nem jelentkezett eddig, csak mellfeszülés az egyetlen jele a terhességnek. Tökéletesen érzem magam....eszembe sem jutott, hogy baj lehet....de holnap tényleg elmegyek orvoshoz...
2009. máj. 25. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg menj orvoshoz, jobb megelőzni a bajt, mint kezelni! A terhesség alatti semmilyen barnázás, vérzés nem normális!
2009. máj. 25. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
14%

Azonnal orvos! Akár ügyelet! Én sem mentem, pici, 3 csepp barnázás volt folyással keverve, nem vettem komolyan, aztán erősödött, és a babám már nem fejlődött attól a héttől kezdve!

Milyen tüneteket vársz 5 hetesen? A mellfájás nem elég? Nem fog kikopogni a baba, hogy jól vagyok, már ne haragudj...!!

A BARNÁZÁS = VÉRZÉS!!! Jó lenne, ha mindenki megjegyezné már végre!!!

Bocs a hangnemért, de naponta van ilyen kérdés, és itt írogat a kismama, ahelyett, hogy az ambullancián csücsülne...

2009. máj. 25. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
24%

Így van ahogy az utolsó írta,én zöld kezecskét nyomtam neki.Én is írtam már több hasonló választ,mint Ő,aztán még én lettem a bunkó,hogy merek így beszélni.De aki szeretne kisbabát,az hogy tud egyáltalán tétlenül ülni otthon miközben vérzik.Nekem is voltak gondok az elején,amint reggel észleltem,gyors öltözés és irány a kórház,nem a net elött vártam a válaszra.Itt senki nem orvos,és nem fogjuk tudni megmondani,hogy a baba miatt vérzel vagy csak úgy.

22hetes pocis

2009. máj. 26. 14:30
 9/9 A kérdező kommentje:
NEM VÉREZTEM!!! Kétszer kb. 3 csepp mennyiségű halvány barna folyásom volt...nem hiszem, h. csak azért felelőtlen valaki, mert ezt itt meg meri kérdezni...azóta minden rendben, doki is megnyugtatott...de az ilyen válaszok után tényleg azt érzi a normális ember, hogy felesleges neten kérdezni bármit is, mert a rosszindulatú emberek csak megijesztenek és lehúznak... :(
2009. máj. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!