Barnázás a terhesség 11. hete körül?
Szia.Nekem volt.Én is megijedtem és azonnal irány volt a nőgyógyászatra!!Ott az orvos megkérdezte, hogy milyen gyakori a szexuális életünk a párommal.Hát mondtam heti 4-5..És tényleg csak annyi volt, hogy egy drágám kicsit durva volt...Nekem ennyi!
De mindenféleképpen menjél orvoshoz, mert sosem lehet tudni!!!
Volt, van, lesz is - elég valószínű. Mivel nekem egyértelmű, hogy nem a hüvelyemből származnak a pici vérvoltok, hanem egy borotválkozás után kialakult sebet dörzsöl le időről időre a wc-papír. Eleinte én is megijedtem, mert már elég régi a sebem, nem gondoltam, hogy felsérthetem a wc-papírral, de kitapogattam, hogy honnan jön a vér punci törölgetés után. Aztán megnyugodtam :)
Ha jól emlékszek, nekem a 16-17. hét körül volt erősebb vérzésem, ami viszont a hüvelyemből jött, de semmi probléma nem volt. Egy egészségügyi betétnyit beterített, egyik reggel felkeltem, és véres volt (olyan sűrű most pocakosan a folyásom, hogy éjszakára a legvékonyabb eü-betétet használom).
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a választ.Természetesen az orvosomat nem értem el,de bementem a nőgyógyászatra és az ügyeletes orvos megvizsgált/UH/.Van egy kis bevérzésem,de nem komoly.Tehát pihenés, és lelkiekben is csak a babóra kell összpontosítanom.Az a lényeg,hogy a picinek semmi baja,szépen ficánkolt és dobogott a kicsi szíve:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!